fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Sve oduševio ovaj slatki trenutak Georgea Clooneyja i njegovog trogodišnjeg sina! ‘Prije Amal i djece u mom životu bila je praznina’, dodao glumac!

Autor: dnevno.ba

Iako je George Clooney poznat po svojoj tvrdoj osobnosti na ekranu, u stvarnom životu, a posebno ove godine, čini se da je poput svakog drugog roditelja. Nedavno je 59-godišnjeg glumca na najslađi način prekinuo njegov trogodišnji sin Alexander, dok je vodio razgovor preko Zooma, prenosi entertaintimes.com.

Tijekom intervjua za GQ, dražestan je dječačić upao u razgovor i u istom je ostao oko minutu. Iako ne postoji video slatkog trenutka između oca i sina, intervjuer Zach Baron otkrio je slatku razmjenu riječi između Alexandera i Clooneyja.

Clooney je pitao Alexandera je li svjestan da mu je po cijelom licu čokolada i upitao ga ima li još čokolade. Clooney je također pitao malenog za njegove godine, na što je Alexander odgovorio da ima tri godine. Aleksandar je nadalje rekao da to zna jer mu je nedavno bio rođendan.

Filmska se zvijezda pohvalila i tečnim poznavanjem talijanskog jezika, pritom ohrabrujući svog mališana da i sam kaže koju rečenicu na tom jeziku pa je Aleksandar rekao:  ‘Molto Caldo’, čime je na talijanskom htio reći: ‘Danas je jako vruće’.

Podsjetimo, glumac dijeli dvoje djece sa suprugom Amal Clooney koja je pravnica za ljudska prava. Kao i bilo koji drugi par, glumac i njegova supruga kvalitetno provode vrijeme sa svojom djecom, dok je Clooney otkrio neke nove stvari koje je naučio tijekom ‘lockdowna’. Clooney je rekao da se sad zna sam ošišati, a više mu nije strano niti šišanje kose njegove djece.

‘Sam sam se ošišao, a ošišao sam i svoju djecu. Također, svakodnevno brišem prašinu, usisavam i perem odjeću  i posuđe. Osjećam se kao moja majka 1964. godine’, našalio se glumac koji je ovime htio reći da je promijenio prioritete i perspektivu prema životu otkako je postao otac.

U svojim ranim danima priznao je da nikada nije mislio da će ući u brak ili imati djecu. Dodao je da je prije mislio kako su dobar posao i sjajni prijatelji dovoljni za ispunjen život, ali kasnije je shvatio koliko je takav život nepotpun.

Nakon susreta sa sadašnjom suprugom shvatio je da u njegovom životu postoji ogromna praznina. Rekao je i kako se njegov život promijenio nakon vjenčanja, jer nikada nije mislio da će mu bilo čiji život biti važniji od njegovog. Clooney je rekao da je sada više zabrinut zbog svojih malih ljudi, misleći pritom na svoju djecu, koji trebaju biti zbrinuti.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});