U četvrtak predstavljanje nove knjige Emila Karamatića

Autor: Dnevno.ba

MOSTAR - Predstavljanje knjige „KUD IDIJOTI i jedna ljubavna priča“ Emila Karamatića održat će se u četvrtak 11. 10. u 18 i 30 sati u hotelu Bristol u Mostaru. Knjigu će uz autora predstaviti: Mile Stojić, Goran Karanović i Marko Antonio Brkić.

„Pored što kritiziraju, razotkrivaju i ukazuju, Karamatićevo tekstovi su dokumenti koji dokazuju da u jednom teškom vremenu i dalje ima ljudi čista srca, koji u sebi nose uvjerenje da je borba za pravdu dužnost, a ne izbor“ – napisao je u recenziji dr. Goran Karanović.

„U tkanje svoje društvene kronike Karamatić uvodi i brojne reference iz literature, tkajući nerijetko novinski hibrid, članak koji se referira na književnost, ponekad postaje i književnost sama. U sveopćoj medijskoj pustinji koja svakim danom raste i širi se, knjige poput ove pravi su mali svjetionici lucidnosti, morala i duha. One malom čovjeku, obasutom svakodnevnim salvama propagande i bezočne laži, pružaju nadu i utjehu da ipak sve, cijeli naš život, nije otišao dođavola“ – riječi su recenzenta književnika Mile Stojića.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI