fbpx
FOTO FENA /Filip Kožul

U Širokom Brijegu započelo treće izdanje Street Food Festivala , evo što se sve do nedjelje može vidjeti

Autor: dnevno.ba

Treće izdanje Street Food Festivala počelo je u petak na Festivalskom trgu Parka Sajmište u Širokom Brijegu.

Na samom početku posjetiteljima se obratio jedan od organizatora Mario Mandić koji je poželio svima odličan provod i uživanje u vrhunskoj hrani i delicijama.

Kućice su bile otvorene već od 17 sati, a veliki broj posjetitelja je pristizao na festival. Svoju široku paletu hrane posjetiteljima su ponudili ovogodišnji izlagači Reshetka International, Profa Asian Food, Food bar Guloso, Kodiak burger & steak, Restoran Domano/Hotel Park, Von Herzog, Hajdučke Vrleti, Shankly’s Pub i Marshall’s Gelato.

Dječji program svaki danom planiran je od 17, 30 sati, a najmlađi će moći uživati u modeliranju balona, oslikavanju lica, dječjem turniru u futsalu i cheerleading radionici.

Glazbeni dio prve večeri festivala otvorio je Ultrazvuk band iz Banja Luke, a nakon toga uslijedio je nastup splitskog repera Vojka V.

Koncert Nene Belana & Fiumensa u subotu počinje od 21, 30 sati, dok od 23, 30 nastupa DJ Tomo. U nedjelju, posljednjeg dana Festivala, u 18, 00 sati održat će se izložba radova likovne kolonije Galerije Vrba. Od 19, 30 sati počinje koncert grupe “Istovar uglja” iz Mostar Rock School dok je za 20, 45 sati planirana dodjela nagrada najboljim izlagačima Street Food Festivala.

Treće izdanje Street Food Festa bit će zaključeno nastupom domaćeg glazbenika Joze Mikulića koji će početi u 21sat.

(FENA)

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI