fbpx

UŽAS ŽIVI: Prekinuli Sandra Afrika i nogometaš Borca iz Banja Luke

Autor: Dnevno.ba

BANJA LUKA - Ako se netko u Premijer ligi BiH mogao pohvaliti da je uspješan i van terena, onda je to Vladimir Volkov, defanzivac Borca iz Banjaluke.

Život crnogorskog internacionalca često je završavao na naslovnicama tabloida, naročito u susjedstvu gdje je igrao za Partizan, a njegova posljednja ljubav bila je, ni manje ni više, nego atraktivna pjevačica Sandra Afrika.

Romansa je to koja je trajala skoro četiri godine, doduše s prekidima, a posljednji se dogodio prije dva mjeseca. O krahu veze pjevačica je sada po prvi put javno progovorila, prenosi SportSport.ba.

“Ne bih ga nikada pljuvala jer sam bila s tim dečkom, pa nema razloga da to radim”, kazala je Sandra, pa potom nastavila:

“Nikada ga nisam uhvatila da me je prevario – prevario, ali mislim da je dečko koji voli da tako malo… Mislim, ko ne voli? Instagram je postao cirkus. Toliko su sad postale dostupne neke gradske djevojke, a svi oni su u fazonu da nije realno to što gledaš na Instagramu, no opet šalju zahtjeve i poruke, lajkuju slike… Njima je to normalno, meni nije. Meni je to znak da vidiš da li će ta djevojka da odreaguje ili ne na to. Naročito, kada joj fudbaler lajkuje sliku.”

Nastavila je priču o Volkovu.

“Uvijek je tu bilo nekih porukica, na šta on nije mogao da ostane imun ako mu neko piše, lajkuje. Muško k’o muško. Te stvari su se dešavale tokom čitave veze, tako da sam i oguglala na njih.”

Prije nego što je došao na premijerligaške terene, Volkov je, podsjetimo, igrao za Rad, Radnički, Partizan, OFK Beograd, Sheriff, Mechelen, Lech, Ermis Aradippou…

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI