fbpx
Korisnik

UZROK SMRTI NIJE OTKRIVEN! Umrlo jedno od zaštitnih lica Sexa i Grada, iznenada, u 54. godini!

Autor: Dnevno.ba

Glumac Willie Garson, najpoznatiji po ulozi agenta Stanforda Blatcha u seriji “Seks i grad” umro je u dobi od 58. godina, objavio je njegov sin.

U popularnoj seriji HBO-a povjerena mu je uloga bliskog prijatelja Carrie Bradshaw, koju je utjelovila Sarah Jessica Parker. U zadnje je vrijeme radio na spin-off seriji pod nazivom ‘And Just Like That’, piše BBC.

Garson je gledateljima poznat i kao prevarant Mozzie u tv seriji ‘White Collar’.

Uzrok glumčeve smrti nije otkriven.

Rođen je kao William Garson Paszamant u New Jerseyju 1964., a nakon studija glume i lijepih umjetnosti magistrirao je na dramskom odjelu prestižnoga sveučilišta Yale.

Osamdesetih je ostvario nekoliko manjih uloga u popularnim televizijskim serijama, među kojima su ‘Kafić uzdravlje’, ‘Obiteljske veze’ i ‘Zakon u Los Angelesu’. U manjim se ulogama pojavio u ‘Dosjeima X’, ‘Prijateljima’ i ‘Boy Meets World’.

Serija “Seks i grad”, koja ga je proslavila, počela se emitirati 1998. godine, a Garson je glumio i u oba filma iz ove franšize.

Mario Cantone, koji je u seriji glumio Garsonova partnera Anthonyja Marentina, na Instagramu je napisao: “Očajan sam i preplavljen tugom… Bio si poput božjeg dara.”

“Svi smo ga voljeli i obožavali smo raditi s njim. Bio je beskrajno duhovit i na snimanju i u stvarnom životu. Bio je izvor svjetlosti, prijateljstva i znanja o šoubiznisu”, napisala je Cynthia Nixon, koja je u seriji glumila Mirandu Hobbes.

Izvršni producent serije ‘Seks i grad’ i ‘Just Like That’ Michael Patrick King je otkrio da je Garson radio “čak i u vrijeme bolesti”, ne navodeći pojedinosti. “Njegov duh i predanost poslu bili su stalno prisutni. Njegova glumačka darovitost i osobnost svima će nam nedostajati.”

Garson je bio gorljivi zagovornik posvojenja te je 2009. godine usvojio sina Nathana, koji je vijest o očevoj smrti objavio na Instagramu.

 

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI