fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: Promo Answear

Velike i male – najpopularnije torbe za žene ove sezone

Autor: Promo/Dnevno.ba

Ako ove sezone planirate obnoviti svoju garderobu samo jednim artiklom koji će joj dati poseban pečat, onda je bez ikakve dileme to nova torbica. U slučaju da niste sigurni kakav model ženske torbe odabrati, tada u nastavku pročitajte naše savjete.

Nova torbica – idealan dodatak baš svakoj modnoj kombinaciji

Bez obzira na to kakav je vaš modni stil – elegantan, ležeran ili pak sportski – prekrasna torbica dat će mu završni pečat u svakoj situaciji. Ako se odlučite za model u neutralnoj boji poput klasične crne ili pak ljetne bijele, možete biti sigurni da će se jednostavno uklapati u baš sve modne kombinacije, posebice one elegantne s haljinama. Ako tražite modnu inspiraciju za kombinacije torbica i haljina, tada trebate provjeriti Haljine na Answear.

Velika ili mala?

Odabir veličine torbice ovisi o tome u kojim ju prilikama planirate nositi. U slučaju da volite sa sobom uvijek imati tisuću i jednu sitnicu, tada su veliki modeli torbica idealan izbor za vas. Ove su sezone popularni modeli četvrtastog oblika koji se nose na jedno rame, a u koje možete smjestiti baš sve što bi vam moglo zatrebati. Kada su u pitanju materijali izrade, tada su umjetna ili prava koža pravi izbor za sve ljubiteljice elegantnog izgleda, dok se modeli proizvedeni od tekstilnih materijala odlično uklapaju u ležerne i sportske kombinacije.

Ljubiteljice minimalističkog stila odabrat će jednobojan model, dok one koje više vole razigranost, mogu birati u modelima od više boja ili pak onih sa zanimljivim printom i neobičnim ukrasima i dodacima. Naravno, zaljubljenicama u modu posebno će se svidjeti modeli s jasno istaknutim logotipom proizvođača, tj., njihovog omiljenog modnog brenda.

Mala torbica iznimno je elegantan modni dodatak, no, ona uvjetuje i minimalnu količinu stvari koje u nju stanu. Ako spadate pod one sretnice koje znaju kako reducirati količinu stvari koje uvijek nose sa sobom, tada je maleni model torbice savršen izbor. Modeli u jarkim bojama poput tirkizne, žute, crvene ružičaste i ostalih unose dozu dramatičnosti u svaku modnu kombinaciju, posebice one monokromatske. Ako niste skloni modnim eksperimentima, tada su modeli u krem, crnoj, bijeloj i smeđoj idealan izbor koji se vrlo jednostavno kombinira sa svim drugim bojama.

No, bez obzira na to imate li već omiljeni model torbice ili pak volite istraživati u novostima i pregledavati što su nam za ovu sezonu pripremili omiljeni modni brendovi, tada obavezno trebate provjeriti Torbe na Answear. Širok izbor različitih modela za baš sve modne stilove, omogućit će vam da brzo i jednostavno pronađete idealnu baš za sebe i svoj ukus.

Foto: Promo Answear

Uz što nositi torbice?

Kako je već navedeno na početku, torbice i haljine su prekrasna ženstvena kombinacija, ali nikako ne smijemo zaboraviti i suknje. Lepršave suknje, posebice one od prirodnih materijala, odličan su izbor za ljetno razdoblje jer omogućavaju prozračnost cijelo vrijeme nošenja i unose dozu ženstvenosti u svaki outfit. Ako nemate svoje omiljene ljetne suknje, tada obavezno trebate kupiti Suknje na Answear u kojima ćete moći bezbrižno uživati cijelo ljeto.

Autor: Promo/Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});