fbpx
Pedja Milosavljevic/Cropix

VELIKI PREOKRET! Miša Grof Nikolinu pozvao u Beograd: ‘Ima ovdje dva stana, neka radi što joj je po volji’

Autor: Dnevno.ba

U ponedjeljak bi Vidoje Ristović, suprug voditeljice Nikoline Pišek, koji je iznenada preminuo, proslavio 44. rođendan. Taj važan datum voditeljica nije propustila obilježiti niti putem društvenih mreža, a čini se da je to primijetio i Vidojev otac, poznatiji kao Miša Grof.

Nikolina je podijelila album fotografija uz koji je napisala: Ovako je to izgledalo na današnji dan, 25.7., kroz godine. Niz sretnih uspomena. Svaka je dragocjena. Njih nam nitko ne može zabraniti”, napisala je.

Nedugo nakon toga javio se i Vidojev otac te njezin svekar Miša Grof.

“Ne znam što Nikolina naglašava po društvenim mrežama da joj nitko ne može oteti uspomene s mojim sinom. Pa nitko to ne bi ni pokušavao! To što su oni imali, sve lijepe trenutke i treba pamtiti. Ja sam danas otišao na groblje, tako smo obilježili njegov rođendan. Ranije smo uvijek pompozno slavili, uvijek smo bili na okupu, a ove godine, nažalost, na groblju.

Tek sam se vratio iz Zagreba, sređivao sam nešto s odvjetnicima oko svoje kompanije, a koliko znam, Nikolina je u Beogradu. Nismo se čuli pa ne znam hoće li otići na groblje, ali s nama se nije pojavila. Možda dođe odvojeno, tko zna. Možda i ne. Ne znam što je umislila. Ispada da ja njoj nešto non-stop branim. Ima ovdje u Beogradu dva stana, ima svoj prostor, može doći kada god poželi. Nitko joj ništa ne brani i što se mene tiče, sa svojim životom neka radi što joj je po volji”, rekao je Miša, prenosi Nova.rs.

Podsjetimo, Miša Grof se preko medija krenuo obračunati s Nikolinom Pišek i to zbog ostavštine njegova sina, a Nikolininog supruga Vidoja Ristovića. Sve je kulminiralo angažiranjem odvjetnika, a tek po završetku ostavisnek rasprave moglo bi se doznati tko je iz tog mučnog sukoba izvukao deblji kraj.

 

 

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI