fbpx

Victoria Beckham će prisiliti Meghan Markle i Kate Middleton da se pomire na vjenčanju njezina sina! Evo kako to planira učiniti!

Autor: dnevno.ba

Victoria Beckham navodno razmišlja o načinima kako pomoći Meghan Markle i Kate Middleton da okončaju svoj razdor. Prema tabloidu New Idea, bivša članica benda Spice Girls bori se s odlukom koju će od dvije vojvotkinje pozvati na vjenčanje svog sina Brooklyna Beckhama. Njihov izvor tvrdi da je nakon savjetovanja sa suprugom Davidom, Victoria zaključila da će odabir između Markle i Middleton biti socijalno samoubojstvo. Uostalom, kraljevski obožavatelji i druge slavne osobe očekuju vidjeti i Meghan i Kate na vjenčanju bez obzira na sve.

Stoga će Victoria tražiti od Markle i Middleton da privremeno riješe svoje probleme dok su na vjenčanju te se ne libi sjesti za isti stol s vojvotkinjama kako bi razgovarala s njima i omogućila im priliku za pomirdbu. U Victorijinom umu, Markle i Middleton se sigurno neće svađati i prepirati jer će na vjenčanju biti okružene kamerama, a moguće je da će nakon tog susreta ipak obnoviti prijateljstvo.  Izvor za spomenuti tabloid  tvrdi da se Victoria čak šali svojim prijateljima kako zaslužuje primiti odlikovanje od kraljice Elizabete ako se ispostavi da je upravo ona ta koja je izliječila razdor između Markle i Middleton.

Doduše, koliko god ova priča tabloida bila uzbudljiva, službeni popis gostiju za Brooklynovo vjenčanje još nije objavljen, no poznavajući Victoriju koja veliku pažnju posvećuje svom imidžu i tome u kakvom se krugu kreće, ono što New Idea tvrdi i nije tako daleko od istine. Međutim, malo je vjerojatno da će Markle letjeti natrag u Ujedinjeno Kraljevstvo kako bi prisustvovala vjenčanju kad je odbila ponovno okupljanje s kraljevskom obitelji.

U međuvremenu se ispostavilo da New Idea nije prvi tabloid koji je smislio priču o Victoriji, Meghan i Kate.  U kolovozu je Closer UK tvrdio da je modna dizajnerica rastrgana između Markle i Middleton. Izvor za tabloid tad je rekao da se Victoria brine da će sukobljene šogorice zasjeniti njezinog sina i buduću snahu Nicolu Peltz te je dodao: ‘Beckhamovi su bliski princu Harryju i Meghan,  no ne može se poreći činjenica da su bliži Kate i princu Williamu. Uostalom, Beckhamovi i Cambridgeovi poznaju se desetljećima i dobri su prijatelji’.

Tjednima kasnije, Heat UK tvrdio je da su Beckhamovi već dali i princu Williamu i princu Harryju pozivnicu za vjenčanje njihovog sina jer se žele osjećati kao pripadnici kraljevskog kruga. Victoria navodno ima problema s roditeljima Nicole Peltz jer su bogatiji od nje. Kako bi im pokazala da je i ona dovoljno visoko na društvenoj ljestvici, bivša pjevačica navodno je odlučila pozvati kraljevsku braću i njihove supruge na vjenčanje svog sina.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI