fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: instagram

Victoria Beckham u nezamislivoj boli! Izgubila je bebu!

Autor: dnevno.ba

Victoria Beckham je danas možda proslavljena dizajnerica i ostvarena majka četvero djece – devetogodišnje Harper, 15-godišnjeg Cruza, 18-godišnjeg Romea i 21-godišnjeg Brooklyna, no to ne znači da su ju zaobišle neke prilično teške životne situacije, i to mimo afera koje je njezin suprug David Beckham imao u dva desetljeća njihovog braka. Naime, Victoria je doživjela spontani pobačaj krajem 2000. i početkom 2001., piše australski ženski časopis i ujedno najprodavaniji australijski tjednik Woman’s Day.

Victoria je doživjela spontani netom prije nego što je ostala trudna s Romeom i to u desetom tjednu trudnoće. Ovo ju je emocionalno uništilo, kao što bi svaku ženu, a pogotovo ženu kao što je Victoria kojoj je san oduvijek bio imati mnogo djece. Ipak, Victoria se kroz sve ove godine pokazala kao snažna žena koja ne dopušta da ju išta slomi do kraja pa je tako nadišla i ovu bol. Velika potpora u ovom trenutku bio joj je suprug David kojeg je također cijela situacija jako pogodila. Tad se brinuo za Victoriju kao nikad u životu te je udovoljavao svim njezinim željama i istinski se trudio da se što prije oporavi od ove traume.

I premda ovakav događaj predstavlja bolno iskustvo, statistike pokazuju da 30 posto svih trudnoća završava spontanim pobačajem, a pola od tih žena niti ne zna da je trudno, već misli da se radi o  menstruaciji koja je zakasnila koji mjesec. Ipak, kao što vidimo iz Victorijinog primjera, žene i nakon ovog događaja mogu opet ostati trudne bez problema.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});