fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

(VIDEO) BAKA PRASE POLUDIO NA LIJEPU HRVATICU: ‘Što smo mi radili, ako se nismo je*ali! Što pričaš djevojko?’

Autor: dnevno.ba

Hrvatica koja boravi u srpskom realityju ‘Zadruga’, Paula Hublin (21), nedavno je šokirala ostale natjecatelje kada im je rekla da se prije ulaska u show ljubila s najpoznatijim YouTuberom na Balkanu, Bogdanom Ilićem (24), poznatijim kao Baka Prase.

“Glumila sam u jednom spotu koji je komentirao Baka Prase. Nakon toga kratko smo se dopisivali, a kada sam došla u Beograd našli smo se u njegovom stanu. Samo smo se poljubili. Nismo imali seks. Čak me i izvrijeđao jer nisam htjela imati seksualne odnose “, ispričala je te dodala:

“Toliko sam se osjećala jadno da sam nakon susreta s Bakom Prase kontaktirala svog oca i sve mu priznala. Nikada me tako netko nije ponizio i izvrijeđao.”

Odgovor YouTubera nije trebalo dugo čekati. Demantirao je njezinu izjavu kako se nisu seksali.

“Došla je kod mene poslije deset navečer, poljubili smo se. I ona kaže kako neće ništa dalje i da nije kao druge djevojke. I ja sam se raspravljao s njom pa je shvatila i opustila se. Što smo mi radili ako se nismo je*ali, jesmo li možda igrali ‘Čovječe ne ljuti se?’ “,  ispričao je u videu.

“Kaže da ne želi intimne odnose, a želi da joj guram jezik u grlo. Što pričaš djevojko? Meni nije dobro. Koristio sam kondom “, dodao je.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});