fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: Antonio Balic / CROPIX

VIDEO Halid Bešlić raspametio publiku u sarajevskoj Zetri: Pogledajte emotivnu atmosferu

Autor: Dnevno.ba

Jedan od najpopularnijih pjevača u regiji, Halid Bešlić, održao je koncert u Sarajevu i do posljednjeg mjesta ispunio arenu. Bešlić je koncert otvorio pjesmom “Dvadesete”, a zatim su uslijedili “Sviraj nešto narodno”, “Ja bez tebe ne mogu da živim”i “Iznad Tešnja”.

Cijelom dojmu doprinijela je pozornica u obliku baklave što je, očekivano, posebno oduševilo sarajevsku publiku.

Foto: Antonio Balic / CROPIX

Na Halidovom velikom koncertu gostovala je španjolska izvođačica Laura Marin koja je poznata kao ljubiteljica balkanske glazbe. No tu iznenađenjima nije bio kraj. Publiku je posebno razgalio izlazak Halidove unuke Lamije koja je sa svojim djedom pozdravila cijelu sarajevsku Zetru.

Video pogledajte OVDJE.

“Večeras nećemo pričati, nego pjevati. Sa mnom je tu i moja unuka” poručio je Halid i raznježio dupkom punu sarajevsku Arenu. Fanovi su dijelili videa i fotografije s koncerta na društvenim mrežama i pisali “Hvala ti za emociju, obožavam te!”, “Rasplakao si me kralju!”, “Nema boljih koncerata od tvojih!” bili su neki od komentara na društvenim mrežama.

Foto: Antonio Balic / CROPIX

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});