VIDEO: Hercegovačke “Dream Team Babe” ponovno opjevale Vatrene

Autor: Naša TV

LJUBUŠKI - Uspjeh hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetskom prvenstvu, slavi se diljem svijeta i na različite načine. Nakon pobjede nad reprezentacijom Engleske, slavilo se do ranih jutarnjih sati. No, dok su jedni pjesme pjevali, drugi su ih cijelu noć osmišljavali.

I ovoga puta, “Dream Team Babe” iz Ljubuškog oduševile su svojom pjesmom. Podsjećamo, u sklopu manifestacije “Dani sv. Nikole Tavelića”, na večeri folklora i tradicijskih običaja u Tomislavgradu, ova je vesela skupina oduševila premijernom izvedbom prve njihove pjesme posvećene “Vatrenima”. Sada je svjetlo dana ugledala i nova pjesma, pa tako “Babe” u isti glas pjevaju:

“Svanuo je i taj sretan dan, za Vatrene tako predivan. Pobjedu su oni zaslužili jer su stvarno, stvarno dobri bili. Subašiću, Mandžukiću, Perišiću, oj, Modriću zlato moje kopačke ti dobro stoje. Svi u kockicama, ne zna im se broj, Vatreni su tu, tu uz narod svoj.. ”

“Nako gledan one mladiće, igraju, to vole, to im je posa, pa kažen, neka im nešto ostane u životu i od ovi baba – nu, šta su ove starice iz Ljubuškog napravile za nas mlade” sretno i ponosno rekla nam je baba Nada.

Inače, Dream Team Babe iza sebe imaju snimljeni album, a organiziraju i manifestaciju “Dream Team Babe i prijatelji”.

Autor: Naša TV

ZADNJE VIJESTI