fbpx

VIDEO: Ni pogleda HDZ-ovaca dok su Sinovi Hercegovine pjevali “Čuj me majko moja stara”

Autor: Mili Marušić / SirokiBrijeg.info

LJUBUŠKI - Na nedavnom snimanju “Lijepom Našom – Mostovi kultura” u Ljubuškom, predstavile su se brojne skupine koje su prikazale bogatu kulturno-tradicijsku baštinu ovoga podneblja.

Među brojnim nastupima, tu su bili i neizostavni “Sinovi Hercegovine” iz Širokog Brijega, koji su ponovno kao i na snimanju u Širokom Brijegu iste te emisije 2015. godine svojim nastupom “u srce dirnuli” sve nazočne, osim političara iz prvih redova kojima je samo bilo tu da se pojave, i da mogu reći kako su bili na televiziji.

Pjesma “Čuj me majko moja stara” u izvedi Sinova Hercegovine, a koja je isključivo posvećena svim našim sugrađanima koji su morali otići daleko u tuđinu iz svog rodnog kraja trbuhom za kruhom “zahvaljujući borbi za svoj narod” od tih političara koji su sjedili u prvim redovima, i koji su “kao ovce” blenuli u njihov nastup, dok su u dobivali gromoglasan aplauz brojnih mještana Ljubuškog i Hercegovine, koji je odzvanjao dvoranom tijekom cijelog njihov nastupa, i što kamere ih nisu snimile niti jednom, kako ne bi kvarile atmosferu!

Nema potrebe da vam previše opisujemo što su “jadni” HDZ-ovci predvođenim svojim Dragim Vođom morali slušati da ih kamere niti jednom nisu snimile za vrijeme izvođenja ove pjesme kako bi se vidjela njihova lica kada im netko “pred nosom” govori što su svojom politikom napravili “svome” narodu…

Autor: Mili Marušić / SirokiBrijeg.info

ZADNJE VIJESTI