fbpx

VIDEO: Pogledajte kako je hrvatska ministrica Žalac nekoć jahala konja u Škorinom spotu!

Autor: Dnevno.ba

OSIJEK - Kako se već naveliko piše, Miroslav Škoro sutra bi mogao objaviti svoju kandidaturu za predsjednika Republike Hrvatske, ali u sljedećim recima naglasak će ipak biti na njegovoj glazbi, odnosno videospotu za "Ne dirajte mi ravnicu".

Zanimljivo, u jednom od njegovih najvećih hitova ulogu je odigrala ni manje ni više nego Gabrijela Žalac, danas ministrica regionalnog razvoja i fondova Europske unije.

Dugokosa i elegantna Žalac tada je dobila zadatak da u spotu jaše konja, a njezina prijateljica Marija Pavković za 24sata otkrila kako je došlo do ove, na prvu možda i neobične suradnje.

– Gabrijela se jedina nije bojala konja – kazala je Pavković, koja je objasnila da je Žalac od malih nogu bila izrazito svestrana i nadarena. U spotu “Ne dirajte mi ravnicu” nastupa Kulturno-umjetničko društvo “Lisinski”, a ona tu jedina jaše, uz jednog mladića.

– Škoro je taj spot snimio na VHS kasetu. U to vrijeme još nije bilo DVD-ova i stickova, pa ga je prodavao u dobrotvorne svrhe – nastavlja gospođa Pavković. Tako zarađeni novac išao je za pomoć prognanicima i izbjeglicama, kojih je tad u Hrvatskoj bilo više od pola milijuna i svaka je kuna bila dobrodošla – dodala je Pavković.

– Bila je jedna od najboljih plesačica, tad je imala manekensku figuru za razliku od danas – kazao je za 24sata Danijel Šota.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI