fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Korisnik

VIDEO POGLEDAJTE VRELE SCENE JEDNE OD NAJVEĆIH HOLIVUDSKIH DIVA! Nicole Kidman snimila vruće scene s 20 godina mlađim

Autor: Dnevno.ba

Holivudska glumica Nicole Kidman (54) još je jednom potvrdila da joj skidanje za ulogu ne predstavlja nikakav problem, iako je zbog toga često bila kritizirana u javnosti.

U novoj seriji “Nine Perfect Strangers” koja se emitira na streaming servisu Hulu opet se skinula do kraja te je snimila scene seksa s 20 godina mlađim kolegom Mannyjem Jacintom. Vrući prizori kod gledatelje su izazvali lavinu reakcija na društvenim mrežama i mnogi su komentirali kako je Manny pravi srećković, javlja Showbuzz.

Kidman se ranije zbog golišavosti već nekoliko puta našla u problemima. Prvi put joj se to dogodilo kada je 1999. godine s tadašnjim suprugom Tomom Cruiseom glumila u filmu “Oči širom zatvorene” koji je izazvao brojne kontroverze zbog njihovih eksplicitnih scena seksa.

Nicole je izazivala kontroverze i 2004. filmom “Rođenje” zbog scene u kojoj se kupa s kolegom, tada 10-godišnjim dječakom Cameronom Brightom.

Prošle se godine skinula i u seriji “Slom” u kojoj je snimila vruće scene s mladom talijanskom glumicom Matildom de Angelis.

Unatoč kritikama, nastavila je raditi po svome, a nedavno je u intervjuu za E News’ Daily Pop otkrila i što njezin godinu dana mlađi suprug, glazbenik Keith Urban, misli o njezinu skidanju i scenama seksa s kolegama.

“Moj suprug je umjetnik pa razumije sve to. Ne miješa se u te stvari uopće. Pogleda film ili seriju kada je već sve snimljeno, scenarij ne čita unaprijed. Tako da zaista ne zna što se na setu događa. On ima svoju karijeru koja ga dosta zaokuplja”, izjavila je Nicole koja je s Keithom u braku 15 godina.

https://www.youtube.com/watch?v=QvqujH6boEI

 

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});