VIDEO: Sin Fahrete Jahić u petak premijerno nastupa u Sarajevu

Autor: Nina Sarić / Dnevno.ba

SARAJEVO - Stefan Živojinović nije novo lice u svijetu poznatih i slavnih u našoj regiji. Sin Lepe Brene i nekadašnjeg tenisača Bobe Živojinovića, krenuo je majčinim stopama i krupnim koracima gradi glazbenu karijeru, koja zasigurno može biti blistava.

Zgodni pjevač česta je tema medija, što zbog poznate i slavne porodice, ali i lijepih žena s kojima provodi vrijeme, i čija je česta meta, jer važi za najpoželjnijeg neženju u Srbiji.

Kada je u pitanju muzika, već je ostvario značajan uspjeh pjesmama “Druga liga“, “Dva ludaka”, te hitom “U drugom životu”, koji je radio za drugu sezonu popularne serije “Ubojice moga oca”.

Živojinović je krenuo sa samostalnim nastupima, a publika u Sarajevu će među prvima imati priliku da se upozna s karizmatičnim pjevačem specifičnog vokala i njegovim repertoarom, te novim pjesmama, u petak, 16. veljače u My Faceu, mjestu najbolje zabave u prijestolnici BiH.

Tom prilikom klub My Face posjetit će i njegov poznati otac Boba Živojinović, koji će mu biti podrška u prvom nastupu u Sarajevu.

Dok čekamo njegov nastup u Sarajevu, glazbeno umijeće Stefana Živojinovića možete vidjeti u izvedbi hita “U drugom životu”, koji je radio za drugu sezonu popularne serije “Ubojice moga oca”:

Autor: Nina Sarić / Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI