fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

VIDEO: Srbiju će na Eurosongu ove godine predstavljati grupa Hurricane

Autor: Dnevno.ba

BEOGRAD - Srbija je dobila svog predstavnika na ovogodišnjem Eurosongu koji će se održati u svibnju u Rotterdamu. Fantastična grupa Hurricane s pjesmom "Hasta la vista" ove godine će braniti boje svoje zemlje.

Na drugom mjestu našla se grupa Naiva s pjesmom “Baš, baš” , a treće mjesto osvojio je Igor Simić s pjesmom “Ples za rastanak”.

U finalnoj večeri se natjecalo 12 numera.

Prvi su nastupili Milan Bujković i Olivera Popović s pjesmom “Niti”, druge su nastupile djevojke iz grupe Hurricane s pjesmom “Hasta la vista”, zatim je nastupila Neda Ukraden s pjesmom “Bomba”, četvrti je nastupio Andrija Jo s pjesmom “Oči meduze”, Igor Simić s pjesmom “Ples za rastanak” nastupio je peti.

Potom su nastupili: Thea Devy s pjesmom “Sudnji dan”, Ejo i pjesma “Trag”, grupa Lift s pjesmom “Samo mi kaži”, Ana Milenković s pjesmom “Tajna”, grupa Naiva “Baš, baš”, Marko Marković sa svojom pjesmom “Kolači”. Posljednji je nastupio Bane Mojićević s pjesmom “Cvet sa Prokletija”.

Srbijanci su za svog favorita mogli glasati putem SMS glasova, a sav prikupljeni prihod od SMS glasova ići će u humanitarne svrhe, točnije osobama koje boluju od rijetkih bolesti, navodi Klix.ba.

https://www.youtube.com/watch?v=TmVqVkjsU3c&feature=emb_logo

Inače, ova grupa bila je veliki favorit za pobjedu prethodnih nekoliko mjeseci.

U revijalnom dijelu večeri nastupio je i Hari Mata Hari s pjesmom “Lejla”.

Inače, Hari se s ovom pjesmom natjecao na Eurosongu 2006. godine i osvojio treće mjesto.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});