VIDEO: Srbiju će na Eurosongu ove godine predstavljati grupa Hurricane

Autor: Dnevno.ba

BEOGRAD - Srbija je dobila svog predstavnika na ovogodišnjem Eurosongu koji će se održati u svibnju u Rotterdamu. Fantastična grupa Hurricane s pjesmom "Hasta la vista" ove godine će braniti boje svoje zemlje.

Na drugom mjestu našla se grupa Naiva s pjesmom “Baš, baš” , a treće mjesto osvojio je Igor Simić s pjesmom “Ples za rastanak”.

U finalnoj večeri se natjecalo 12 numera.

Prvi su nastupili Milan Bujković i Olivera Popović s pjesmom “Niti”, druge su nastupile djevojke iz grupe Hurricane s pjesmom “Hasta la vista”, zatim je nastupila Neda Ukraden s pjesmom “Bomba”, četvrti je nastupio Andrija Jo s pjesmom “Oči meduze”, Igor Simić s pjesmom “Ples za rastanak” nastupio je peti.

Potom su nastupili: Thea Devy s pjesmom “Sudnji dan”, Ejo i pjesma “Trag”, grupa Lift s pjesmom “Samo mi kaži”, Ana Milenković s pjesmom “Tajna”, grupa Naiva “Baš, baš”, Marko Marković sa svojom pjesmom “Kolači”. Posljednji je nastupio Bane Mojićević s pjesmom “Cvet sa Prokletija”.

Srbijanci su za svog favorita mogli glasati putem SMS glasova, a sav prikupljeni prihod od SMS glasova ići će u humanitarne svrhe, točnije osobama koje boluju od rijetkih bolesti, navodi Klix.ba.

Inače, ova grupa bila je veliki favorit za pobjedu prethodnih nekoliko mjeseci.

U revijalnom dijelu večeri nastupio je i Hari Mata Hari s pjesmom “Lejla”.

Inače, Hari se s ovom pjesmom natjecao na Eurosongu 2006. godine i osvojio treće mjesto.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI