fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

VIDEO: Tarik Stambolić za Dan žena objavljuje novi album “Mašala”

Autor: Dnevno.ba

SARAJEVO - Pjevač Tarik Stambolić za vjernu publiku i pripadnice ljepšeg spola za ovaj 8. ožujak priprema lijepo glazbeno iznenađenje. Naime, pobjednik prestižnog Ilidžanskog festivala nakon duge studijske pauze konačno će predstaviti novi album "Mašala" u izdanju Grand produkcije.

“Moji dječački snovi su ostvareni. Ono o čemu sam maštao mi se ostvaruje za 8. ožujak. Moj novi album izlazi na tržište i to mi zvuči zaista nevjerojatno. Pjesme poklanjam svim damama ovog svijeta. Želim im sretan praznik i nadam se da će uživati u mom izvođenju. Preporučujem im da posebnu pažnju obrate na pjesmu broj 2 na albumu pod nazivom “Malena”, na koju niko ko ju je imao priliku da čuje do sada nije ostao ravnodušan”, kaže Tarik Stambolić.

Kao najavu istoimenog albuma, pjevač je sinoć objavio pjesmu i spot “Mašala” za koju je Saša Lazić uradio tekst i glazbu, dok ju je aranžirao Aco Krsmanović.

“Ovu numeru smo ekranizirali u Novom Sadu na Štrandu. Pjesme za nadolazeći album sam snimao u studiju „In Takt“, a aranžmane potpisuje Suad Jukić Šule. Šule je čovjek kojeg izuzetno cijenim i poštujem, prije svega kao čovjeka, pa tek onda kroz njegov rad koji je nevjerojatan. Isto tako, on je neko u koga imam ogromno povjerenje. Ostali autori na mom glazbenom materijalu su Saša Dragić, Dino Muharemović, Samir Zavlan i Hare Vražalica”, govori pjevač.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});