fbpx

VIDEO: The Slow Readers Club stižu u Zagreb – na jedini ovogodišnji nastup u regiji

Autor: Dnevno.ba

ZAGREB - The Slow Readers Club, izvrsna mančesterska četvorka, stiže u zagrebačku Tvornicu kulture u subotu, 18. svibnja u sklopu velike europske turneje na jedini nastup u regiji.

Drugi dio EU toura počinje rasprodanim koncertom u Amsterdamu, nakon čega je narasporedu Bruxelles i Zürich. Nakon toga premijerno dolaze u Zagreb na jedini nastup u regiji, nakon čega slijede Milano, München i Pariz. Ogroman popis od gotovo 60 nastupa u 2019. godini bend je proveo kroz sve veće europske države kao i velike festivale poput Mad Cool, Splendour, Electric Castle, dosta koncerata je rasprodano dobrano unaprijed, a popis nastupa se konstantno povećavao.

Mediji njihov zvuk nazivaju bezvremenskim i klasičnim, a njihove pjesme himnama koje se ore stadionima. Trenutno jedan od najzanimljivijih bendova koji dolazi iz Manchestera, nekoć nazivan tamošnjom najbolje čuvanom tajnom, kažu, preveliko je zadovoljstvo slušati da bi ostalo na tome. Njihove rock gitare i riffovi kombinirani su s plesnim electro-pop zvukom i pružaju atmosferični dark zvuk.

Odličan niz za bend The Slow Readers Club počeo je 2018. koju su završili rasprodanim nastupima u O2 Apollu u Manchesteru, londonskoj Scali i dvorani School Of Art u Glasgowu. Bio je to sjajan kraj sezone u kojoj su objavili album „Build A Tower“ s kojeg je skinuto 4 singla, a album je završio na UK Top 20 ljestvici. Svirali su na brojnim festivalima u Velikoj Britaniji, Njemačkoj, Italiji i Nizozemskoj te se čak uputili na dva nastupa u Kini. Na najvećoj turneji do sada bend staje 18. svibnja u Tvornici.

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 50 kn. Na dan koncerta za ulaz će trebati izdvojiti 70 kn. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13) i Aquarius CD Shop (Varšavska 13), sva prodajna mjesta Eventima i online na:
www.eventim.hr

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI