fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

VIP DIJETA LEPE BRENE: Petodnevni plan s kojim je liniju dovela do savršenstva!

Autor: dnevno.ba

Nije tajna kako se Lepa Brena borila s viškom kilograma, ali ni kako je nevjerojatnih 17 kilograma skinula u samo šest mjeseci, što joj je pomoglo u procesu mijenjanja životnih navika, ali zbog čega danas izgleda besprijekorno.

Duge vitke noge ono su po čemu je poznata, a kako je to postigla napokon je otkrila svojevremeno u razgovoru za srpski ‘Blic’.

‘Zaista je nemoguće držati dijetu šest mjeseci’, rekla je Brena koja je u tome ipak uspjela. Ono zbog čega je odlučila uopće pokrenuti svoju transformaciju, je komentar jednog konobara s početka karijere. ‘Mislio sam da će doći pjevačica,kad ono – došla trafostanica’, rekao joj je tada, što je nju povrijedilo, ali i motiviralo na promjenu. Kako je krenula i shvatila da se nešto događa s njezinim tijelom, danas 59-godišnja pjevačica, odlučila je tijelo dovesti u savršeno stanje.

Ujutro sam obično jela jedno ili dva jajeta. Gledala sam da to budu organska jaja. Za ručak je obično bila nekakva posna juha bez masnoće i rezanaca. U stvari je to bila voda u kojoj se samo blanširalo povrće, a ne kuhalo do besvijesti da ne dobijete ni jedan vitamin iz cijele priče. Tu je obavezno bilo i neko meso koje je bilo na grillu ili je bilo kuhano meso jer se ono lakše može svariti. Za večeru je to bio komad ribe ili mesa, uz salatu‘, ispričala im je ukratko Lepa Brena.

Cijeli petodnevni plan prehrane možete pronaći ovdje.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});