VRATILA SE NA POSAO: Voditeljica kojoj je autobus otkinuo ruku pokazala kako izgleda bez zavoja!

Autor: dnevno.ba

Srpska voditeljica Dea Đurđević napokon je skinula povoje s ruke koju joj je prošle godine u teškoj prometnoj nesreći otkinuo autobus

Objavila je fotografiju s radnog mjesta i pozirala u studiju, a uz fotku se prisjetila početaka svoje novinarske karijere. “Prije nego što sam se prvi put pojavila kao reporter bila sam volonter u informativnoj redakciji (tek što sam završila Fakultet političkih znanosti), zatim su prepoznali moj trud i počela sam raditi na svom prvom radnom mjestu kao reporterka jutarnjeg programa”, napisala je Dea.

“Nakon dvije sezone truda, rada na sebi i ulaganja u dodatno obrazovanje i prakse postala sam voditeljica najgledanijeg jutarnjeg programa u Srbiji. I ta bajka traje evo već četiri sezone”, dodala je. Podsjetimo, Dea je nakon lakšeg sudara s drugim vozilom izašla iz svog automobila, kada je naišao autobus. Liječnici su joj uspjeli spasiti ruku, a nakon više mjeseci oporavka, Dea je napokon skinula povoje. Pratitelji su je mahom nazivali heroinom i uputili joj čestitke i pohvale.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI