fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

VRATITE LONCIMA I TAVAMA STARI SJAJ BEZ RIBANJA: Već imate potreban sastojak!

Autor: dnevno.ba

Ako ste mislili da su vaši lonci i tave nepovratno uništeni, donosimo trik, kojim ćete uštedjeti novac, jer nećete morati kupovati novo suđe, ali i vrijeme, jer uz ovaj trik neće bti mukotrpnog ribanja koje ionako “nije urodilo plodom”.

Pomalo je nevjerojatna činjenica da vam je za ovo potreban jedan sastojak, kojeg svi imamo kod kuće i topla voda.

Ovaj trik dolazi od onih ljubiteljica čišćenja kakve smo imali prilike gledati u emisijama poput “Odred za čistoću”, a kako bi se uvjerili u učinkovitost, ovaj trik je snimila i objavila na Instagramu.

@Lynsey_QueenOfClean je pokazala kako vratiti staru tavu u život bez imalo muke. Napunila ju je vrućom vodom iz slavine i u nju ubacila vrećicu od čaja, naglasivši kako nije bitno je li korištena ili ne.

“Stavite vrećicu i pustite tanine iz čaja da obave svoj posao”, objasnila je. Ostavila ju je unutra 15 minuta, nakon čega je izlila vodu u sudoper, a tava je bila potpuno čista. “Bez ikakvog ribanja. Divna, čista tava”, rekla je na kraju videa koji je skupio nekoliko tisuća lajkova.

“Trik s vrećicom od čaja. Nove ili korištene vrećice čaja sjajno čiste i odrađuju sjajan posao s prljavim tavama. Neka čaj učini svoje, bez ribanja”, napisala je u opisu.

“Sjajan savjet. Isprobala sam ga nekoliko puta i svaki je put upalio. Hvala ti”, “Čudesan trik, tave su mi spašene”, “Wow, nisam ovo znala. Napokon više nema ribanja”, samo su neki od komentara oduševljenih pratitelja koji su već isprobali ovaj trik.

“Trik s vrećicom od čaja. Nove ili korištene vrećice čaja sjajno čiste i odrađuju sjajan posao s prljavim tavama. Neka čaj učini svoje, bez ribanja”, napisala je u opisu.

Gledatelji su joj zahvalili što je s njima podijelila trik te su potvrdili da su i oni dobili iste rezultate.

“Sjajan savjet. Isprobala sam ga nekoliko puta i svaki je put upalio. Hvala ti”, “Čudesan trik, tave su mi spašene”, “Wow, nisam ovo znala. Napokon više nema ribanja”, neki su od komentara.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});