fbpx

Vrele noći Sarajlijama će dodatno rasplamsati Edita Aradinović, Aleksandra Prijović i Seka Aleksić

Autor: Dnevno.ba

SARAJEVO - Vrele muzičke noći se i tijekom kolovoza nastavljaju u jednom od najpopularnijih klubova u Sarajevu. Naime, menadžment „My Facea“ za vjerne goste u ovom mjesecu je osigurao nastupe nekoliko atraktivnih imena.

Svakog petka od 22 sata najbolja žurka u gradu zagarantirana je u ovom klubu, a ovog petka, 2. kolovoza prvi je na rasporedu koncert Edite Aradinović. Aradinović, sve popularnija pop folk pjevačica, široj javnosti je najpoznatija kao članica sastava „Ministarke“. Neke od njenih najpopularnijih pjesama koje će ovog petka publika u Sarajevu imati priliku da čuje su „Alkohola poplava“, „Blud i nemoral“, “Uno momento” koju je uradila sa Severinom, „Magnum“, ali i najnoviju numeru „Životinje“ koju prati atraktivan spot, a kojom je još jednom pokazala da njena solo karijera odlično ide.

Nakon Edite, 9. kolovoza koncert Aleksandre Prijović bit će prava muzička poslastica za sve posjetitelje kluba koji je odavno postao sinonim za najbolji noćni provod. Prijović spada u red najplaćenijih i najpopularnijih pop-folk pjevačica mlađe generacije, a publika voli i rado sluša njene starije hitove „Za nas kasno je“, duet sa MC Stojanom „Šta bi“, „Totalna anestezija“, „Senke“, „Testament“, „Klizav pod“, „Telo“, ali i aktualne „Neponovljivo“ i „Bogata sirotinja“. Nekadašnja zvijezda „Granda“ gdje god da nastupa, puni klubove do posljednjeg mjesta. Zasigurno će tako biti i u „My Faceu“ narednog petka, s obzirom na pauzu koju je pjevačica imala zbog roditeljskih obaveza, a zbog koje publika s nestrpljenjem čeka zajedničko druženje.

Klub koji predstavlja i omiljeno okupljalište Sarajlija, ali i stranih gostiju, u petak, 16. kolovoza ugostit će Seku Aleksić. Uvijek atraktivna Seka, koja, otkako je objavila da je ponovo u drugom stanju, ne prestaje da puni stupce regionalnih medija, u Sarajevu će prvi put izvesti novi hit „Sahara“, ali i zagrijati i rasplesati publiku uz svoje dobro poznate pjesme „Ti i ja smo par“, „Crno i zlatno“, „Boli stara ljubav“, „Aspirin“, „Poludela“, i mnoge druge.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI