fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Zakleta neprijateljica Lepe Brene izjavila: ‘Brena je za mene mrtva’ Ovo rivalstvo njeguju još od Jugoslavije

Autor: dnevno.ba

Da dugogodišnja rivalstva njeguju ne samo strane glazbene dive poput Mariah Carey i Jennifer Lopez, već i one s prostora Balkana svjedoči odnos srpskih pjevačica 59-godišnje Lepe Brene i 63-godišnje Vesne Zmijanac, čija je kći Nikolija također slavna pjevačica. Rat između ove dvije balkanske pjevačke dive počeo je još u doba Jugoslavije, kada su se, baš kao Mariah i J.LO krajem 90-ih,natjecale koja će postati glavna zvijezda tadašnje države. No, sada je ova sapunica dobila nastavak. Tako je anonimni izvor za ‘Scandal’ ispričao da je Vesna nedavno komentirala nešto vezano uz Brenu, a Vesnin je komentar, kako to obično biva, brzo došao do Brene.

‘Nedavno je netko Vesnu u društvu pitao bi li ikad kojim slučajem snimila duet s Lepom Brenom, na što je ona kao iz topa odgovorila da na to ne bi pristala ni za živu glavu jer imaju različite senzibilitete i da im se glasovi ne poklapaju’, ispričao je izvor.

Doduše, isti izvor smatra da će teško doći do nekog okršaja između dviju pjevačica jer su sada i jedna i druga zrele, ostvarene žene sa stabilnim karijerama. No, premda se ni Vesna ni Brena danas ne osvrću na prošlost, spomenuti se izvor prisjetio nekih prilično teških riječi koje je Vesna svojedobno uputila Breni. Tako je jednom prilikom rekla: ‘Brena je mrtva za mene’, dok je Brena svojedobno izjavila: ‘Ja bih baš voljela na pet minuta biti Vesna Zmijanac pa da malo odmorim mozak, jer u tim godinama dozvoliti sebi da toliko lupetaš gluposti u ime svoje slave, za mene je nezamislivo’.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});