ZAR JE KARLEUŠA TO ZASLUŽILA: Duško pjevačicu varao s Mihajlovom prostitutkom!

Autor: Dnevno.ba

BEOGRAD - Duško Tošić je, po svemu sudeći, slab na manekenke, starlete, pjevačice, a odnedavno i na žene lakog morala.

Kako Kurir Stars doznaje, još uvijek zakoniti muž pop dive Jelene Karleuše koristio je usluge jedne od prostitutki uhićenog makroa Mihajla Maksimovića. Prema riječima našeg izvora, riječ je o jednoj atraktivnoj voditeljici koja je čak u više navrata intervjuirala Duškovu još zakonitu ženu. Za njihov odnos i suradnju možda se i ne bi doznalo da se novinarka nije hvalila snimcima i prepiskama s ovim nogometašem, piše srbijanski Stars.

“Duško je tu voditeljicu iznajmio preko prijatelja koji osobno poznaje Mihajla. To tako kod njega i funkcionira. Ili direktno ili preko bliskog suradnika, koji uglavnom ima postotak ako je klijent poznat i dobro plaća. Tragovi i dokazi o tome ne postoje jer je diskrecija na najvišem mogućem nivou. Međutim, Duško i izoperirana voditeljica lijepo su se družili, a nakon upoznavanja nastavili su da se čuju i dopisuju, pa se ona sama pohvalila. Ta, nazovimo je novinarkom, sa Mihajlom radi posljednjih mjeseci i vrlo je angažirana. Njoj je paravan za prostituciju to što radi kao voditeljica. Vrlo je aktivna i uspjela je da zaradi stan na Novom Beogradu, ali i skupocijeni automobil”, priča dobro obaviješten izvor čitavog slučaja.

On kaže da vjeruje u to kako Jelena zna da je njen muž bio u kombinaciji s Mihajlovom prostitutkom!

“Ne mogu tvrditi, ali rekli su mi ljudi iz njihovog okruženja da Karleuša odlično zna s kim joj se muž tajno viđa. Zbog toga što je koristio usluge te voditeljice, tada je nastao kaos. Jelena nije mogla vjerovati na šta je Duško spao i oko toga su se žestoko posvađali. Ipak, i poslije toga ona je na sve načine pokušavala da u javnosti sačuva privatnost, ali i sliku o tome da je u porodici sve u najboljem redu. Među njima već duže vrijeme ne funkcionira, s tim što Duško svoju intimu čuva kao zmija noge”, tvrdi on.

Sugovornik Starsa ističe i to da je voditeljica željela ići u Kinu kod njega, ali je Duško iskulirao.

“Trudila se ona da ga zavede i da se on zaljubi u nju, ali on to nije želio. Bila mu je za zabavu i razonodu. Častio ju je novcem i poslije toga su ostali u komunikaciji, ali s njegove strane na distanci. Slala mu je škakljive fotografije i, štoviše, pokušavala da ga utješi u trenucima kada su u javnosti odjeknule fotografije njegove žene s Ognjenom Vranješom, ali on se tada nikome nije javljao”, završava izvor blizak nogometašu.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI