fbpx

ZARUČILA SE BIVŠA MAMIĆEVA SUPRUGA: Sreću pronašla u zagrebačkom odvjetniku

Autor: dnevno.ba

Monika Kravić osvojila je domaću publiku kad se 2003. godine natjecala showu “Story SuperNova”, nakon čega je kratko radila kao TV voditeljica, a ubrzo nakon toga plijenila je pažnju javnosti zbog braka s Marijom Mamićem, iako je svoj obiteljski život, kojem se potpuno posvetila, vješto skrivala.

Nakon teškog razvoda s Marijem Mamićem, Monika Kravić opet ljubi i to zagrebačkog odvjetnika Franu Olujića s kojima se i zaručila. S Olujićem se Monika nije skrivala od znatiželjnih pogleda, zbog čega smo ih često viđali u šetnji špicom i na razni eventima.

Kako doznaje RTL Exkluziv par se zaručio nakon godinu dana veze, tijekom romantičnog putovanja u tropske krajeve.

Kravić s bivšim suprugom Marijem Mamićem ima i dvojicu sinova Jakova i Josipa, za koje ponosno govori kako su joj najvažniji  muškarci u njezinom životu.

“Ja sam blagoslovljena mama. Imam svoja dva princa i oni su gospodari mog srca, i eto. To je meni sasvim dovoljno”, kazala je jednom prilikom.

Monika se nakon razvoda 2019. godine našla u nezavidnoj situaciji jer je obitelji Mamić dugovala pozamašan iznos. Točnije, Zoranu Mamiću bila je dužna 200.000 eura, koje po nedavnoj nepravomoćnoj presudi Općinskog suda u Sesvetama morala vratiti, i to s pripadajućim kamatama koje teku od 16. prosinca 2016. godine. Uz to, Monika Kravić je morala Zoranu Mamiću platiti i 167.750 kuna troška parničnog postupka.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI