fbpx

Zašto se neki parovi seksaju na javnim mjestima?

Autor: Dnevno.ba

FOČA - Iako je seks u javnosti zakonski kažnjiv, prakticira ga mnogo parova. Postavlja se pitanje: Zašto? Eros.ba vam donosi pet razloga za takvo ponašanje...

01. Neki jednostavno vole da ih gledaju

Većina parova voli da svoje intimne trenutke zadrži za sebe, i ne voli da svoju intimu dijeli sa svima. Međutim, postoje i oni parovi koji uživaju u baš suprotnom. Oni vole da ih gledaju i sama pomisao na to da će ih vidjeti i neka treća osoba ih dodatno uzbudi. To naravno ne mogu doživjeti u intimi svoje spavaće sobe, tako da se odlučuju na „seks na javnim mjestima“.

02. Dodatno ih uzbuđuje mogućnost da budu otkriveni

Neke parove uzbuđuje i sama pomisao da bi ih neko mogao vidjeti dok rade nešto „zabranjeno“, kao što je seks u javnosti. Oni znaju da to što rade nije dozvoljeno i to ih dodatno „pali“.

03. Jednostavno – desilo se

Kada se u trenutku napalite, teško je sa partnerom izdržati da dođete do kuće, hotela … ili nekog drugog prikladnog mjesta za vođenje ljubavi. Nego se užitku prepuštate baš tu… Odaberete neko sakriveno mjesto i to je to. Niste prvi koji su to napravili (a ni posljednji sigurno), samo pazite da ne budete otkriveni.

04. Izbjegavanje rutine u odnosu

Nakon nekog vremena mnogi parovi zapadnu u tzv. kolotečinu vođenja ljubavi (pogotovo ako su u braku). Da bi pobjegli od te rutine odlučuju se za mnoge metode koje bi mogle vratiti strast u postelju. Osim raznih seksualnih pomagala tu je i promjena ustaljene lokacije, a javno mjesto je uvijek sve, samo ne „ustaljena lokacija“.

05. Nemamo gdje drugo

Zapravo mnogi parovi i nemaju drugog izbora, nego da se prepuste užitku na javnom mjestu. Jesu li u pitanju preljubnici ili mladi parovi, koji ipak to ne bi radili u domu svojih roditelja ili … jednostavno oni nemaju drugog mjesta za to.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI