fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Zbog incidenta Will Smith neće moći na dodjelu Oscara u idućih 10 godina

Autor: dnevno.ba

Gotovo dva tjedna nakon što se dogodio još uvijek aktualni incident, kada je Will Smith ošamario Chrisa Rocka, Akademija filmske umjetnosti i znanosti odlučila je da donijeti odluku u skladu sa svojim kodeksom ponašanja.

Na sastanku u petak Upravni odbor Akademije razgovarao je o nastaloj situaciji, odlučivši da glumcu u razdoblju od sljedećih 10 godina neće biti dopušteno nazočiti bilo kojim događajima ili programima Akademije.

Odbor je odlučio da u idućih 10 godina, počevši od 8. travnja 2022. godine Willu Smithu neće biti dopušteno nazočiti bilo kakvim događajima ili programima Akademije, osobno ili virtualno, uključujući, ali ne ograničavajući se na dodjelu Oscara,  rekli su predsjednik Akademije David Rubin i izvršna direktorica Dawn Hudson u svom priopćenju.

Također, uputili su i nekoliko riječi svima koji su te noći nazočili incidentu.

Želimo izraziti našu duboku zahvalnost gospodinu Chrisu Rocku jer je zadržao prisebnost u izvanrednim okolnostima. Također, želimo da se zahvalimo našim domaćinima, nominiranima, voditeljima i pobjednicima za njihovo razumijevanje i gracioznost tijekom našeg televizijskog programa, priopćili su.

Odluka je donesena tijekom  sastanka koji je održan u Los Angelesu, a iako je on prvobitno zakazan za 18. travnja, ubrzan je nakon što je Smith prošlog tjedna najavio ostavku na Akademiji, prenose agencije.

Oglasio se i Will Smith.

Prihvaćam i poštujem odluku Akademije, rekao je u kratkoj izjavi za Page Six.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});