fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

ŽENO UBIJAŠ: Malo je reći da Žanamari izgleda BRUTALNO u novom spotu!

Autor: Dnevno.hr

ZAGREB - Žanamari Perčić objavila je novi spot za pjesmu “Ubijaš”, koji je već neko vrijeme najavljivala na svom Instagramu, i sada kada je konačno izašao, slobodno možemo reći da je sve što smo očekivali. Pjevačica je u njemu maksimalno seksi te je opet dokazala da je žena ipak najzavodljivija u donjem rublju. Fanovi su je odmah obasuli pozitivnim reakcijama, kako na izgled, tako i na samu pjesmu i spot. Mnogi prognoziraju da će postati ljetni hit, a evo i što drugi fanovi misle o novom Žanamarijinu uratku:

“Bravo! Sjajno sve odrađeno! ??? Definitivno jedna od najvećih pevačica na ovim prostorima! Svaka čast! ?”, “Predobra pjesma, volim njen glas, toliko je poseban, a i ona kao ličnost je mnogo simpatična i prelijepa”, ‘Bravo. Žanamari. Žena s karizmom, najljepša, najzgodnija i prelijepa boja glasa. Nemoj više lutati s pjesmama. Ostani u ovom stilu”, “Na prvo slušanje onako, a već drugo UBIJAŠ ❤️❤️. Bravo i punoo uspjeha idemoo do 1 miliona?” i “Vidi se da je uloženo puno rada i truda. Zvuči i izgleda odlično, produkcija na svjetskom nivou, treba nam više ovakvih radova koji popravljaju naš grozan prosjek. Konačno, ovo je i dobra moderna stvar s forom na refrenu koja refren čini jako catchy. Nekako mislim da ova ima svijetlu budućnost. Bravo ?”.

Autor: Dnevno.hr
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});