fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Životni put najmisterioznije žene na svijetu! Evo kako je Melania Trump postala prva dama Amerike, a bila je nepoznata djevojka iz Slovenije!

Autor: dnevno.ba

Sigurno se pitate kako to da je Melania Trump od nepoznate djevojke iz jedne male Slovenije postala model, a potom i prva dama Amerike, najveće velesile u svijetu. I premda se o Melaniji puno piše, pogotovo u kontekstu odjevnih kombinacija koje nosi, njezin je život i dalje isprepleten velom tajne, a ona je jedna od najmisterioznijih žena na svijetu.

No, činjenica je da Melania nije uvijek bila dijelom svjetskog jet seta i osoba koja bez problema otpušta osoblje po Bijeloj kući. Rođena je 1970. godine u malom mjestu u Sloveniji te je odrastala prilično skromno, potpuno drugačije od luksuza u kakvom sada uživa. Otac joj je prodavao autodijelove, a majka joj je bila krojačica. S vremenom se obitelj preslila u Ljubljanju, a Melania je ondje završila srednju školu za dizajn i fotografiju. Potom je upisala arhitektonski fakultet od kojeg je brzo odustala jer je na ulicama Ljubljane još kao 16-godišnjakinja doživjela nešto što je zauvijek promijenilo njezin život. Zapazio ju je jedan fotograf, čime je lansirana njezina modeling karijera. Zbog posla je proputovala cijeli svijet te je naučila njemački, engleski i talijanski, no nije uvijek bila hladna zavodnica. Kada je tek počela raditi kao model bila je jako stidljiva i uplašena te zapravo nikad nije bila sklona smijanju i opuštenom ponašanju, unatoč tome što je 1992. godine proglašena najljepšom ženom u Sloveniji.

Ipak, s vremenom je stekla potrebno samopouzdanje te se 1996. godine preselila u New York u potrazi za boljim životom. Još za vrijeme dok je radila po europskim prijestolnicama mode poput Milana, a pogotovo nakon odlaska u New York prekinula je odnos sa svim prijateljima iz Slovenije, baš kao što je Meghan Markle napustila sve stare prijatelje nakon što se udala za princa Harrryja. Melanijini su prijatelji rekli da je od tada više nikada nisu ni vidjeli ni čuli. Očito je da riječ o ženama koje se ne libe ostaviti stari život iza sebe, uključujući i prijatelje, kako bi se gladne uspjeha okrenule potpuno novim, boljim životima. Međutim, kada je stigla u New York, Melania je već imala 26 godina, što je za modne standarde prema kojima modeli i manekenke s 20 godina već odlaze u ‘penziju’, izuzetno kasno. Tada je već bila ‘prestara’ za ozbiljnu karijeru u modi i teško je pronalazila poslove u ovoj branši. Dapače, stalno su ju odbijali, što je bio šok za nju zbog prethodnog uspjeha koji je ostvarila u Europi. No, Melania se snašla – počela je raditi na reklamama koje su promovirale alkoholne proizvode, a to modeli mlađi od nje nisu smjeli. U to vrijeme je napravila i par plastičnih operacija kako bi izgledala što bolje, kako tvrdi njezina tadašnja cimerica, što je Melania strogo demantirala.

Svega nekoliko godina kasnije Melania je upoznala Donalda Trumpa na jednom tjednu mode kojem su oboje prisustvovali, a tad je već bila toliko samouvjerena da ga je sama pitala za broj telefona, no taktičarka kakva jest, čekala je sedam dana prije nego što će ga pozvati na dejt. 2005. vjenčali su se, a Melania je tad nosila raskošnu Dior vjenčanicu u vrijednosti od 100 000 dolara i ogrlicu od dijamanata, iako je oduvijek tvrdila da u odnos s Donaldom nije ušla zbog novaca.  Svi su bili šokirani ovom viješću, pogotovo zato što je Trump 24 godine stariji od Melanie, no s vremenom su se morali pomiriti.

Danas Melania uživa u Bijeloj kući, vozi se privatnim avionima i jede kavijar za doručak, no ima izrazito uzak krug ljudi koje pušta blizu i kojima vjeruje. Zato je novinarka Kate Bennett prošle godine lansirala knjigu ‘Free, Melania: The Unauthorized Biography’, koja u detalje prati Melanijin život od njezinog odrastanja u Sloveniji do života kakvim živi danas u Bijeloj kući. Tako je Kate otkrila da Melania, unatoč silnom bogatsvu koje uživa, nema sretan brak. Dapače, ona i Donald ne samo da spavaju u odvojenim sobama, već žive na odvojenim katovima pa smo tako nedavno mogli čitati kako Donald redovito dovodi ljubavnice u svoj krevet, za što Melania zna, ali ju to očito ne dira dok uživa na svom katu.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});