fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: Instagram

‘ZVALA SAM GA ČOVJEK-DIJETE’ Ella Dvornik se prisjetila oca i progovorila o majčinstvu: ‘Ima trenutaka kad ne možeš više’

Autor: Dnevno.ba

Poznata influencerica Ella Dvornik progovorila je o majčinstvu, uspjehu, lijenosti, najdražim trenucima s ocem Dinom, ali i vlastitim fizičkim tranformacijama koje nisu mogle proći neopaženo. Upravo zbog svog izgleda često se nalazi na meti pohvala i kritika, sama otkriva da se u svojoj koži danas osjeća sjajno.

”Ako se dobro osjećaš u svojem tijelu, onda želiš pokazati neke stvari koje su tebi dobre na tebi, a nekad kad se osjećaš malo lošije, onda se pokriješ. To koliko žena pokazuje govori o tome koliko je spremna voljeti samu sebe, ne znam kako da to kažem. Tako na nekim eventima bude malo više golotinje, ali to je cool. Lijepo je kad žena ima lijepe grudi, dobar struk, zašto ne bi malo svi uživali u tome…” komentirala je Ella za IN Magazin.

Lavinu reakcija pokrenula je kada se nedavno kada se na eventu usred crvenog tepiha pojavila u vrtlo izazovnoj haljini, visokog proreza, zbog čegta su svi pomislili da nije nosila gaće. Ella je otkrila kako joj je u toj iluziji pomogla žica s tosta.

”Svi mislili da nemam gaće! Imala sam ih, ali sam ih zavezala onom žicom od tosta. Ni u ludilu ne bih izašla van bez gaća. Prvo meni ne bi bio dobar osjećaj, gol si, a drugo, nikad ne znaš da se nešto pomakne. Ali dobro je bilo, narod se razveselio…”, komentirala je Ella.

Danas kaže da ni psihički ni fizički nije ista osoba kakva je nekad bila, a ono u čemu posebno uživa su njene dvije kćeri, Balie i Lumi.

 

 

”Pa što ja znam, ja sam dosta opušten roditelj i nadoknađujem neke stvari koje su meni u djetinjstvu falile. Kad uđem u dućan s igračkama, više ne znam kupujem li njima ili sebi. Zabavno nam je, ali ima trenutaka kad ne možeš više! Ova se dere, ona se dere, pa te pitaju isto pitanje 30 puta… ‘Mama, mama, mama’ – stojim kraj tebe, što želiš?’ Ima tih trenutaka koje sad shvaćam, što su mi ljudi govorili prije, ali mislim da je to normalno svima i nije istina da kad imaš jedno da se navikneš na drugo! Jedno ko nijedno, dvoje ko 20…”, zaključila je Ella.

Svojeg oca, mnogima omiljenog i nikad prežaljenog glazbenog vizionara, često se sjeti. Dino Dvornik, kaže, obožavao je igrati videoigrice na internetu s igračima diljem svijeta,

”On je bio dosta noćna ptica, živio je noću, danju je spavao. Ostali su mi upečatljivi ti neki trenuci kad bih ja ušetala u 5 ujutro, on bi sjedio u bademantilu i derao se na neku djecu od 12 godina na mikrofon. Ja sam ga uvijek zvala čovjek-dijete, bez obzira na to što je imao 40 godina, i dalje je u duši zadržao to dijete u sebi”, govori Ella.

 

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});