ZVEZDA GRANDA DOBILA NEPRISTOJNU PONUDU: Ministar mi nudio stan za s*ks!

Autor: Dnevno.ba

BEOGRAD - Za zvijezdom „Granda“ Aleksandrom Mladenović "odlijepio" je jedan ministar, doznaje Kurir.

Utjecajnom političaru se toliko sviđa pjevačica iz Samarinovca, sela kod Žitorađe, da joj je ponudio nekretninu od 100 kvadrata samo da bude s njim. Na tu ideju ovaj moćnik je došao kako bi bio siguran da se u javnosti neće doznati da su njih dvoje zajedno.

Susret na slavlju

“Taj ministar je imao nekoliko veza s raznim ljepoticama, ali u posljednje vrijeme se ozbiljno zagrijao za Aleksandru. Ona mu se baš sviđa. Skroz je po njegovom ukusu i čini sve da je zavede. Upoznali su se na jednom privatnom slavlju i tada su razmijenili brojeve telefona. Redovno su se čuli, a nekoliko puta su se i vidjeli u većem društvu”.

Aleksandra do sada nije bila nasamo s njim. Primijetila je da mu se sviđa, a na kraju joj je to i rekao. Čak joj je obećavao i stan na poklon, ali je ona to odbila – priča izvor blizak pjevačici i dadaje da Aleksandra ne želi biti s njim, ali bi ga voljela imati za prijatelja!

“Njih dvoje nisu zajedno, ali, iako mu je ona rekla da ne želi ništa više s njim od prijateljstva, on ne odustaje. Pažljiv je u komunikaciji s njom i sve čini da je osvoji. Eto, koliko znam, nijednoj prije nje nije nudio nekretninu, ali Mladeovićki jeste. Jedino je želio da, ako ona pristane biti s njim, to bude tajna veza. Ona ga je odbila jer ne želi da se krije, a i dvadesetak godina je stariji od nje. On i dalje pokušava. Rekao joj je da bi joj pomogao i u karijeri, da će uz njega biti uspješnija nego što je sada” – završava sugovornik Kurira.

Ova saznanja potvrdila je pevačica kada su je iz Kurira pozvali za komentar.

“Točno je da sam dobila ponudu, koju sam bez razmišljanja odbila. Te fore „dobićeš stan, auto, cveće i ljubičice, samo budi sa mnom“ mene ne zanimaju”.

“U mom slučaju to ne pali jer nisam naivna. Sretna sam i zaljubljena i ne postoji muškarac koji bi mene nekretninom ili bilo čime mogao kupiti. Sebe sam osigurala i veoma sam zadovoljna svojim statusom. To su ozbiljne stvari, a ja hvala bogu odlično radim i sebi mogu kupiti što god želim. Muzika je put kojim želim ići i zato vrijedno radim i ne marim za kojekakve ponude” – rekla je Aleksandra.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI