ZVIJEZDA ‘SULEJMANA VELIČANSTVENOG’ IDE U ZATVOR: Iza rešetaka će biti 16 godina, a prilikom uhićenja naoružan je prijetio policiji

Autor: dnevno.ba

Turski glumac, 39-godišnji Adnan Koç, kojeg hrvatska javnost zna kao Behram-pašu u seriji ‘Sulejman Veličanstveni’ u veljači ove godine osuđen je na 16 godina i sedam mjeseci zatvora zbog konzumacije i prodaje droge, piše Story.

Njegov brat Ahmet provest će isto toliko u zatvoru, dok će drugi brat Mehmet iza rešetaka boraviti godinu dana duže.

Braća su optužena za konzumaciju i posjedovanje nelegalnih supstanci, a na teret im se stavljaju i kaznena djela ometanja policajaca te opiranje. Policija je braću Koc uhvatila u jednom kafiću.

“Cijela ta akcija izgledala je veoma mučno i naporno. Njih su se trojica opirala pa je policija imala pune ruke posla. Osim opiranja, bili su naoružani te su prijetili policijacima“, rekao je izvor za turske medije.

Riječ je o prvostupanjskoj presudi te, prema riječima stranih medija, još uvijek nisu smješteni u zatvor, no to bi se trebalo dogoditi krajem ove ili početkom iduće godine.

Zbog prvostupanjske presude glumac je već pao u depresiju, a navodno je pokušao i podmititi sudstvo koje vodi cijeli slučaj. Navodno se nada da će mu kontakti koje ima pomoći da se izvuče iz ovih velikih problema u koje se uvukao.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI