fbpx

70 GODINA PONOSA: Širokobriježani u sbotu očekuju punu Pecaru kontra Dinama

Autor: Dnevno.ba

ŠIROKI BRIJEG - Kao što svaki vjerni navijač već zna, u subotu slavimo sedamdeseti rođendan našeg kluba, a u čast te obljetnice odigrati će se prijateljska utakmica između NK Široki Brijeg i GNK Dinamo.

Gledateljima je omogućen besplatan ulaz, s tim da će biti potrebno prethodno podići ulaznicu u klupskome Fan shopu u četvrtak i petak od 11:00 – 17:00 te u subotu od 9:00 – 13:00. Godišnje ulaznice za tekuću sezonu vrijede.

Na ovoj utakmici posljednji put na teren u plavom dresu istrčati će i legendarni Santos Lago Wagner, a iz klupskog Fan shopa najavljuju akciju besplatnog tiska njegovog prezimena i broja na dres za sve koji to žele.

Također, Wagner će biti dostupan za druženje i fotografiranje u Fan shopu u petak od 16:00, a navijači koji tada posjete prostorije Fan shopa od Wagnera će na poklon dobiti potpisane autogram karte, kao uspomenu na njegov oproštaj od plavog dresa.

Uz proslavu velike obljetnice NK Široki Brijeg utakmica će imati i humanitarno obilježje. Svi koji žele pružiti potporu u radu Domu „Marija naša nada“ moći će to učiniti svojim novčanim prilozima koje će moći donirati u za to posebno postavljene kutije na ulazima na stadion Pecara, navodi se u priopćenju NK Široki Brijeg.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI