fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Akademija Pandev je samo zagrijavanje za prave stvari HŠK Zrinjski u ovoj sezoni

Autor: Dnevno.ba

MOSTAR - Nogometaši mostarskog Zrinjskog u četvrtak igraju uzvratni susret prvog kola kvalifikacija za Europsku ligu protiv makedonske momčadi Akademija Pandev.

Iz prve utakmice nose dobar rezultat s tri pogotka prednosti, pa njihov prolaz ne bi trebao doći u pitanje.

Povodom sutrašnje utakmice u prostorijma Zrinjskog održana je press konferencija na kojoj se obratio trener Hari Vukas i vratar Ivan Brkić.

Imamo jako dobar rezultat iz prve utakmice, ali svi znamo kakav može biti nogomet, stoga su naša razmišljanja da ostanemo maksimalno ozbiljni i mobilizirani u ostvarivanju svoga cilja, plasmana u iduće pretkolo, započeo je Vukas.

Mislim da smo jako dobro skautirali Akademiu Pandev, mislim da će sada biti mala promjena, oni su prvu utakmicu bili pod velikim pritiskom, iako ne znam zbog čega, kao to je bio prvi izlazak u Europu. Oni imaju par igrača koji su igrali ta europska pretkola i igrali vani, tako mi je s te strane bilo malo čudno. A sad u drugoj utakmici mislim da će doći rasterećeni, što nekad zna biti jako opasno. Kad igraš neopterećeno, bez pritiska, sigurno da možeš pružiti bolje. Akademija Pandev sigurno nije loša momčad bez obzira na naš dobar rezultat u prvoj utakmici. Ponavljam, mi smo fokurirani, maksimalno smo unutra, nećemo dopustiti da utakmica ode u nekom smjeru gdje bi mi došli u neku nelagodu ili probleme, jasan je trener Zrinjskog.

Vukas ističe da u njegovoj momčadi misle i skorašnjim susretima protiv Sarajeva i Utrechta, ali za sada su fokusirani na sutrašnju utakmicu. Nije htio oktrivati sastav, napomenuvši da bi moglo biti nekih sitnih promjena u momčadi.

Što se tiče zdrastvenog kartona u momčadi, tu mogu biti prezadovoljan, ali i svi drugi u klubu, svi igrači su maksimalno spremni, vrijedno treniraju, zadovoljan je Vukas.

Vukas se osvrnuo i na trenutni igrački kadar Zrinjskog.

Mislim da imamo jako kvalitetan igrački kadar, praktično smo duplirani na svakoj poziciji. Svaki trening je gušt raditi s ovim momcima. Oni su ozbiljni, žele se nametnuti, bore se za svoju pozciju u momčadi i sigurno da kao momčad imamo određenu kvalitetu.Mi smo tek na početku, ja sam i uvodnom predstavljanju rekao kako ne znam kako ćemo izgledati na početku. Nije bilo za očekivati niti da ćemo mi letiti, ili da ćemo biti grozni. Zadovoljni smo i igrom i rezultatom iz prve utakmice, bilo je tu stvari koje su bile jako dobre, ali i onih na kojima možemo još raditi. Prostora za napredak još itekako ima, a uvjeren sam da ćemo kroz daljnji rad biti još bolji, zaključio je trener Plemića.

Sličnog razmišljanja je prvi vratar Plemića Ivan Brkić.

Mislim da se moramo dobro stisnuti i fokusirati na momčad Akademije Pandev, koja kako je i trener rekao dolazi rasterećena pa može biti vrlo neugodna. Ne smijemo im dopustiti nikakave šanse da bi uopće pomislili da nas mogu rezultatski dostići, ističe Brkić.

Brkić vjeruje kako Zrinjski već sada izgleda bolje nego u prošloj sezoni.

Za sada smo odigrali jednu službenu utakmice pa je teško dati neki objektivan sud. I mi igrači i stručni stožer bili smo znatiželjni kako će to sve skupa izgledati na početku u Skoplju, ali mislim da smo pokazali dobro lice. Mislim da trebamo biti čvrsto s nogama na zemlji i nastaviti raditi, i onda će i rezultat doći, zaključio je Brkić.

Utakmica između Zrinjskog i Akademije Pandev igra se u četvrtak u 19 sati na stadionu HŠK Zrinjski.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});