fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: Instagram

Alen Babić nakon poraza: “Srce mi je slomljeno, ne znam što se dogodilo”

Autor: dnevno.ba

Uistinu težak poraz pretrpio je Alen Babić u meču protiv Lukasza Rozanskog. Hrvatski boksač imao je povijesnu priliku upisati se u “boksačku vječnost” kroz osvajanje WBC-ove svjetske titule, ali to nažalost nije ostvario.

Lukasz Rozanski nametnuo se od prve sekunde, a nešto više od dvije minute trebao je da porazi Babića tehničkim nokautom. Mnogi će reći da se radilo o pomalo preuranjenom prekidu, ali Babić jednostavno nije bio svoj i izgledao je neprepoznatljivo u tom meču. Nedugo poslije poraza, Alen se oglasio putem Instagrama i sam je priznao da zapravo nema pojma što mu se dogodilo u tom meč protiv Poljaka.

“Da, to se upravo dogodilo. Srce mi je slomljeno. Ne znam što se dogodilo. Nisam osjetio niti jedan udarac. Nemam nikakvih tragova na svom licu. Osjećam se kao da sam odradio zagrijavanje, a odmah nakon toga uslijedio je kraj borbe. Ne znam što se dogodilo. Ovo mi je prvi poraz u posljednje četiri godine, a izgubio sam nokautom od boksača koji je me porazio mojim stilom. Bio sam spreman, sve sam uložio u ovaj meč i ne mogu kriviti nikog osim sebe samog”, govorio je vidno razočarani Babić, ali potom je uslijedila poruka koju želimo čuti.

“Jedno je sigurno: vratit ću se! Čak ako me oni ne žele, ako mi ne dopuste povratak, ja ću se vratiti. Volim boks i to je sve što znam raditi, to je moj život. Ništa drugo ne bih radio”, dodao je Alen, prenosi Fightsite.

 

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});