fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Ante Rebić na meti madridskog Atletica

Autor: Dnevno.ba

Nekoliko hrvatskih reprezentativaca moglo bi ovog ljeta promijeniti dres kluba koji nose, a jedan od njih je i Ante Rebić, koji već par sezona privlači pozornost igrama u Eintrachtu, a prošlog je ljeta briljirao na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Eintracht je ove sezone bio hit u Europa ligi, u kojoj je dogurao do finala, ali nakon što nije osvojen taj trofej i tako izborena Liga prvaka, očekuje se odlazak većeg broja glavnih zvijezda.

Jedna od njih već je otišla – srpski reprezentativac Luka Jović novi je napadač madridskog Reala, a prema nekim izvorima njegovim bi stopama mogao i Rebić. Na sportskokladenje24.com oklade se već mogu staviti na transfer Rebića ovog ljeta. Ipak, iako bi i Rebić mogao u isti grad, on bi sada postao Jovićev rival, budući da je interes za njega pokazao madridski Atletico.

Atletico će ovog ljeta napustiti Antoine Griezmann, koji je već potvrdio svoj odlazak i karijeru će vjerojatno nastaviti u Paris Saint-Germainu, a njegovim odlaskom ostat će upražnjena pozicija krilnog napadača.

Njemački su mediji do sada Rebića najviše povezivali s milanskim Interom, no kad je taj klub u pitanju špekulacije su već godinama toliko učestale oko brojnih igrača da ih je teško shvaćati ozbiljno. S druge strane, ako znamo kakav stil igre preferira trener Atletica Diego Simeone, jasno je kako bi se snažni Imoćanin savršeno uklopio u njegov borbeni stroj.

Njemački mediji špekuliraju kako bi Eintracht od prodaje Rebića mogao zaraditi oko četrdeset milijuna eura, što bi nakon Jovićeve prodaje bila još jedna sjajna zarada za ovaj klub, s obzirom na to da je prije godinu dana njegov ugovor od Fiorentine otkupljen za samo dva milijuna eura.

Rebić je u nedavno završenoj sezoni za Eintracht odigrao 38 natjecateljskih utakmica, postigavši ukupno deset golova, uz šest asistencija. Ukupno je u dresu Eintrachta u protekle tri sezone odigrao 94 utakmice i postigao 22 gola uz jedanaest asistencija.

Zanimljivo je kako je Rebićev najveći dosadašnji transfer u karijeri onaj prvi, kad je iz Splita za 4,5 milijuna eura prešao u Fiorentinu. Talijanski klub nije znao na pravi način iskoristiti niti njegov potencijal na terenu niti onaj financijski. Iz Viola je odlazio na posudbe u RB Leipzig, Veronu i Eintracht, koji je na kraju za ‘sitniš’ otkupio njegov ugovor, a sada bi mogao bogato naplatiti tu odluku.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});