fbpx

Bez pobjednika u sjajnom meču, Wilderu ostaje titula WBC prvaka

Autor: Sportnet.hr

LOS ANGELES - Sjajan meč gledali smo noćas u Los Angelesu gdje su se za titulu WBC prvaka borili Deontaye Wilder i Tyson Fury, a nakon 12 rundi pobjednika nije bilo pa je tako Amerikancu ostala titulu prvaka...

Kao što se moglo i pretpostaviti, meč za WBC prvaka između Deontaya Wildera i Tysona Furyja bio je odličan. Nakon dugačkih 12 rundi borbe u Los Angelesu, pobjednika nije bilo. Sudačkom je odlukom meč proglašen neriješenim. Iako je tako obranio titulu prvaka, Wilder nije odnio pobjedu pa se čak očekuje i revanš ove dvojice boksača.

Fury dugo nije boksao, tri godine prošle su od borbe protiv Klička, a u međuvremenu se borio protiv raznih poroka, imao je 170 kilograma, uzeli su mu sve pojaseve, ali još je od početka pokazao da je u jako dobroj formi. Nije mu Wilder uspijevao parirati tehnički, međutim, njegovi udarci nisu bili tako jaki što je ipak bila određena prednost američkom boksaču.

Dva je puta padao Fury tijekom meča, jednom u desetoj i jednom u 12. rundi, ali oba je puta ustao. Dominirao je u deset od 12 rundi nije se predavao nakon dva padanja i u konačnici suci nisu mogli odlučiti kome dati pobjedu.

Nakon kraja meča Britanac je bio uvjeren da je stigao do pobjede, ali WBC pojas ostao je ipak u rukama Wildera kojem sada preostaje borba sAnthonyjem Joshuomkako bi potvrdio da pripada među najbolje svjetske boksače

 

Autor: Sportnet.hr

ZADNJE VIJESTI