fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

BILAL ŠUMAN: Nadam se da će nam Ilidža ponovo biti sretna

Autor: Dnevno.ba

SARAJEVO - Bilal Šuman, izbornik rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, koja prvi put u povijesti sudjeluje na smotri najboljih selekcija Starog kontinenta, završio je plan priprema.

“Pripreme počinjemo na Ilidži 23. prosinca. Nadam se da će nam moja Ilidža ponovo biti sretna. Ilidža je uvijek bila poznata po vrhunskim nogometašima, rukometašima, košarkašima, šampionima u boksu i borilačkim sportovima… Sportaši na Ilidži uvijek su se držali zajedno. Zajedno smo rješavali i pomagali jedni drugima kada naiđemo na probleme. Evo danas sam bio na ručku s Nerminom Bašovićem koji s dosta uspjeha vodi Kickboxing akademiju Ilidža i koji je bio najbolji sportaš BiH. Pričali smo o aktualnim sportskim temama i Baša nam je poželio sreću na Europskom prvenstvu”, kaže Bilal Šuman.

Podsjetimo, Zmajevi se na EP nalaze u grupi D s Francuskom, Norveškom i Portugalom. Utakmice ove grupe igraju se u norveškom Trondheimu, a prvi susret bh. tim ima protiv domaćina 10. siječnja od 20.30 sati.

“Na Ilidži ćemo se pripremati do Nove godine i trenirat ćemo dva puta dnevno. Onda, 2. siječnja putujemo u Poreč i tamo ćemo se zadržati pet dana, gdje ćemo na mini-turniru, koji je organizirao Hrvatski rukometni savez, odigrati utakmice protiv Hrvatske i Katara, a već 8. siječnja trebali bi biti u Norveškoj”, rekao je Šuman.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});