fbpx

BIVŠEM NOGOMETAŠU REALA I PSG-a nakon svađe djevojka autom prešla preko noge

Autor: Dnevno.ba

Bivši nogometaš Real Madrida Jese Rodriguez ponovo je završio u centru pažnje nakon što mu je nakon svađe automobilom preko noge prešla djevojka Aurah Ruiz.

Prema navodima španjolskih medija koji kao izvor navode Canarias 7, sve se dogodilo nakon koncerta u Gran Canaria Areni, a na videosnimci koja se pojavila na Twitteru vidi se kako nogometaš Las Palmasa ne može stati na nogu te da mu pomaže društvo.

Podsjetimo, Jese je došao u Real kao 14-godišnjak 2007., od 2013. je bio u prvoj momčadi, a 2016. je za 25 milijuna eura prešao u PSG. Međutim, većinu petogodišnjeg ugovora je odradio na posudbama, a kako ga lisabonski Sporting nije odlučio zadržati, na početku te sezone vratio se u Pariz. No tijekom čitave jeseni odigrao je ukupno 22 minute.

Početkom prosinca prošle godine PSG je raskinuo ugovor s 27-godišnjim napadačem zbog aktivnosti izvan terena. Otkrilo se da je varao svoju djevojku Aurah Ruiz, reality zvijezdu, s njenom prijateljicom manekenkom, a u PSG-u su zaključili da je tako naštetio ugledu kluba. Osim toga, na Kanarima je uhvaćen na zabavi bez zaštitne maske i u kršenju pravila socijalnog distanciranja. Trenutno nastupa za Las Palmas.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI