fbpx

Bivši reprezentativac Srbije pojačao novog premijerligaša Borca iz Banja Luke

Autor: Faktor

BANJA LUKA - Nekadašnji reprezentativac Srbije, te bivši igrač Crvene zvezde i belgijskog Lokerena, Marko Mirić novi je nogometaš Borca.

Iskusni krilni napadač je sa Banjalučanima potpisao dvogodišnji ugovor. Mirić se igrački afirmirao u subotičkom Spartaku. Svojim igrama u Subotici zaslužio je poziv u reprezentaciju Srbije, za koju je debitirao 17. studenog 2010. u prijateljskom susretu protiv Bugarske (1:0) u Sofiji. Za nacionalni tim odigrao je ukupno tri susreta.

Sve to bilo je dovoljno da privuče pažnju Crvene zvezde, u koju je prešao 2012. godine. S crveno-bijelima je osvojio Kup Srbije iste godine. Nakon odlaska sa Marakane još je igrao u Radničkom iz Kragujevca, te Minsku i Slaven Belupu.

Mirić (32) najbolje igre je pružao u Belgiji, u dresu Lokerena iz kojeg i dolazi u Platonovu.

“Dolazak Mirića je još jedan korak dalje u ovom prijelaznom roku nakon dolaska iskusnog Ivana Crnova i provjerenog vratara Lučića. U pregovorima smo s još četiri-pet provjerenih igrača koji će predstavljati top pojačanja i praviti razliku. Realizaciju tih poslova očekujemo u narednih nekoliko dana” – rekao je predsjednik Borca Vico Zeljković.

Autor: Faktor

ZADNJE VIJESTI