fbpx
Photo: Slavko Midzor/PIXSELL

Bivši srpski izbornik kleo se u majku kako će Srbija pobijediti Hrvatsku, govorio kako je Čilić poluraspadnut igrač

Autor: Dnevno.ba

Bivši izbornik srpske Davis Cup reprezentacije Bogdan Obradović bio je vrlo uvjeren prije polufinala natjecanja da će Srbija pobijediti Hrvatsku. U svojim je prognozama išao toliko daleko da se kleo u majku, ali i uvredljivo govorio o hrvatskim tenisačima.

Hrvatska je u petak igrala protiv Srbije i s dvije pobjede u tri meča izborila plasman u finale Davis Cupa. Bio je to treći sraz ovih dviju reprezentacija i prva pobjeda Hrvatske koja je ranije gubila 0:5 i 1:4.

Temeljem toga, aktualne forme igrača i činjenice da za Srbiju nastupa najbolji tenisač svijeta Novak Đoković, Obradović, izbornik koji je vodio Srbiju do naslova 2010. godine, u najavi meča za Republiku bio je vrlo siguran u uspjeh sunarodnjaka.

Pametan vojnik, kada korača, gleda da ne nagazi na minu, a za nas bi nagazna mina bio meč parova u kojem su Hrvati vrlo jaki. Zato sam uvjeren da ćemo sve riješiti poslije mečeva pojedinačne konkurencije, a, osim nedodirljivog Novaka Đokovića, uzdam se i u Filipa Krajinovića. Njih dvojica će dobiti svoje mečeve i dovesti nas do prolaza u finale i ključnih 2:0, pa se parovi, ako ne počne prije 20 sati, i neće igrati. Razmontirali smo Hrvate dva posljednja puta u Davis Cupu, i to kada su bili mnogo jači nego sada, pa sam uvjeren i sada u naš prolazak u finale. Toliko sam uvjeren da se kunem u majku da idemo u finale, govorio je Obradović.

Borna Gojo je nakon te najave pobijedio Dušana Lajovića preokretom u tri seta, a Đoković protiv Marina Čilića izjednačio na 1:1. Odlučivali su parovi u kojem su Đoković i Krajinović ostali bez šanse protiv Mate Pavića i Nikole Mektića.

Obradović je dodao i ovo u najavi:

Marin Čilić je poluraspadnut igrač, takoreći ne postoji u ozbiljnom tenisu, dok su im ostali u singlu smiješni. Gdje su oni uopće, tamo negdje iza 200 i nekog mjesta na ATP ljestvici. Dobit ćemo mi ovo, a onda osvajamo naslov u nedjelju. Izmakle su Olimpijske igre Novaku, ali neće mu izmaći i Davis Cup, vidjet ćete.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI