fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Photo: Slavko Midzor/PIXSELL

Bivši srpski izbornik kleo se u majku kako će Srbija pobijediti Hrvatsku, govorio kako je Čilić poluraspadnut igrač

Autor: Dnevno.ba

Bivši izbornik srpske Davis Cup reprezentacije Bogdan Obradović bio je vrlo uvjeren prije polufinala natjecanja da će Srbija pobijediti Hrvatsku. U svojim je prognozama išao toliko daleko da se kleo u majku, ali i uvredljivo govorio o hrvatskim tenisačima.

Hrvatska je u petak igrala protiv Srbije i s dvije pobjede u tri meča izborila plasman u finale Davis Cupa. Bio je to treći sraz ovih dviju reprezentacija i prva pobjeda Hrvatske koja je ranije gubila 0:5 i 1:4.

Temeljem toga, aktualne forme igrača i činjenice da za Srbiju nastupa najbolji tenisač svijeta Novak Đoković, Obradović, izbornik koji je vodio Srbiju do naslova 2010. godine, u najavi meča za Republiku bio je vrlo siguran u uspjeh sunarodnjaka.

Pametan vojnik, kada korača, gleda da ne nagazi na minu, a za nas bi nagazna mina bio meč parova u kojem su Hrvati vrlo jaki. Zato sam uvjeren da ćemo sve riješiti poslije mečeva pojedinačne konkurencije, a, osim nedodirljivog Novaka Đokovića, uzdam se i u Filipa Krajinovića. Njih dvojica će dobiti svoje mečeve i dovesti nas do prolaza u finale i ključnih 2:0, pa se parovi, ako ne počne prije 20 sati, i neće igrati. Razmontirali smo Hrvate dva posljednja puta u Davis Cupu, i to kada su bili mnogo jači nego sada, pa sam uvjeren i sada u naš prolazak u finale. Toliko sam uvjeren da se kunem u majku da idemo u finale, govorio je Obradović.

Borna Gojo je nakon te najave pobijedio Dušana Lajovića preokretom u tri seta, a Đoković protiv Marina Čilića izjednačio na 1:1. Odlučivali su parovi u kojem su Đoković i Krajinović ostali bez šanse protiv Mate Pavića i Nikole Mektića.

Obradović je dodao i ovo u najavi:

Marin Čilić je poluraspadnut igrač, takoreći ne postoji u ozbiljnom tenisu, dok su im ostali u singlu smiješni. Gdje su oni uopće, tamo negdje iza 200 i nekog mjesta na ATP ljestvici. Dobit ćemo mi ovo, a onda osvajamo naslov u nedjelju. Izmakle su Olimpijske igre Novaku, ali neće mu izmaći i Davis Cup, vidjet ćete.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});