fbpx

BOBAN izgubio na sudu. Mora Milanu vratiti 1.2 milijuna eura

Autor: Dnevno.ba

Zvonimir Boban izgubio je sudski spor protiv Milana. Podsjetimo, Boban je tužio Milan za odštetu nakon što je u ožujku prošle godine dobio otkaz na mjestu direktora.

Sud je odlučivao o tome što Bobanu pripada nakon otkaza i donio je odluku da mu klub mora  isplatiti 5.375.000 eura. Od toga je 4.125.000 eura spadalo pod materijalnu, a 1.250.000 pod nematerijalnu štetu, plus kamate i revalorizacija i 843 eura troškova te 51.450 eura odvjetničkih naknada, prenosi Index.

Milan se žalio na tu odluku, a sud u Milanu smanjio je kaznu na oko 4.2 milijuna eura pa Boban sada mora vratiti 1.2 milijuna eura razlike koja mu je već isplaćena, piše Calcio e Finanza, a prenose brojni drugi talijanski mediji.

Izgubio posao zbog intervjua

Podsjetimo, Boban se neko vrijeme nije slagao s upravom u kojoj je glavnu riječ vodio Ivan Gazidis, a onda si je presudio jednim intervjuom za Gazzettu dello Sport.

U njemu je otvoreno odgovorio na višemjesečne glasine kako će njega, Maldinija i trenera Stefana Piolija na ljeto naslijediti jedan čovjek – Ralf Rangnick.

“Do prije nekoliko dana mislio sam da su priče o dvjema dušama unutar kluba neistina usprkos različitostima u kulturama, kao i razlici u strastvenosti oko kluba. Činjenica da pričamo o ovome svakako nije dobra. Najgore je što se ovaj destabilizirajući trenutak događa sad kad momčad napreduje i možete vidjeti naporan rad Stefana Piolija. Ne dati nam ni upozorenje je potez bez poštovanja i elegancije. To nije Milanov način ili barem ne ono čega se mi sjećamo kao Milanova načina”, oštro je rekao Boban, a to ga je na koncu koštalo i otkaza.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI