fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

BOMBA IZ SRBIJE: Evo što sprema Zdravko Mamić!

Autor: dnevno.ba

Zdravko Mamić i dalje je nedostupan za suđenje u Hrvatskoj koje ga čeka u Osijeku, a dok se hrvatske sudske vlasti nadaju da će ga što prije vidjeti, Mamić putuje našim susjedstvom i razmišlja o novim poslovima.

Jedan od takvih mogao bi mu se otvoriti u Srbiji. Mamić je navodno zainteresiran za preuzimanje TSC Bačke Topole, člana tamošnje Superlige!

Novost je donio tamošnji MaxBet Sport koji javlja kakvu novu želju ima čovjek koji je bio glavni u hrvatskom nogometu, a veliki utjecaj ima i dok ga nema u Hrvatskoj.

Mamićeva želja da pronađe novu zanimaciju u Srbiji nije od jučer, a na nju je podsjetio portal Srbija Danas u priči u kojoj donosi i informaciju o Bačkoj Topoli. No, ta želja ranije je bila vezana uz beogradske velikane, Crvenu zvezdu i Partizan.

‘Nemam nikakav razlog zbog kojeg sutra ne bih radio u Crvenoj zvezdi ili u Partizanu jer su to za mene institucije. Kad ne bih imao bolju situaciju, da nisam u Dinamu, i da na tržištu u normalnim, uređenim okolnostima imam takvu ponudu, zar ne bi to bila privilegija za mene? To ne bi bila kazna. Ja se na to ponosan iako znam da ću zbog toga imati puno problema’, pričao je svojedobno Mamić.

Hoće li mu se želja o širenju poslova na Srbiju ostvariti – pa makar u manjem klubu?

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});