fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

BOMBA S POLJUDA: Boris Sesar iz Deutsche Telekoma dolazi za predsjednika Hajduka!

Autor: Slobodna Dalmacija

SPLIT - Ironman predsjednik hajduka! Zvuči motivirajuće, "bijele" odmah čeka bolja budućnost. Ironman zato jer je dvaput prošao tu najzahtjevniju triatlonsku disciplinu, gdje se prelaze tri maratona:

1. četiri kilometra plivanja,

2. 180 kilometara vožnje biciklom

3. 42 kilometra trčanja

Boris Sesar (39), o njemu je riječ, o menadžeru koji zadnjih osam mjeseci radi u Njemačkoj, u Bonnu i dopredsjednik je Deutsche Telekoma u segmentu “B2B Europe”, što znači da se bavi velikim stvarima, ugovaranjem poslova između tvrtki.

Sesar je od jučer postao i javna tajna želje mnogih uokolo izbora za predsjednika uprave Hajduka.

Kuloari tvrde, 80 posto da je Boris Sesar taj! Ima odlične reference, na stranu što je Ironman…

Čovjek naprosto nema mane:

1. stručan i sposoban, završavao je specijalizirao business škole u Rotterdamu i na Harvardu, a magistrirao je međunarodno poslovanje na Indiana University. Prije nego što je došao u Hrvatski Telekom (odakle je otišao u Bonn) radio je u uglavnom u informatičkim tvrtkama gdje je bio direktor prodaje i matketinga;

2. veliki je navijač Hajduka, što je posebna vrlina u izboru za predsjednika, na poziciji je predsjednika Društva prijatelja Hajduka u Zagrebu. Vikendom je u Zagrebu, a pet dana radi u Bonnu.

3. Posebno je što je član Mense, udruge najinteligentnijih osoba svijeta koji imaju iznadprosječni kvocijent inteligencije.

I oni koji ga ne znaju kad ovo pročitaju, rekli bi da je Ironman favorit. Što je i naša fiktivna procjena, temeljena na našim izvorima.

U krugovima Društva prijatelja Hajduka u Zagrebu, njegovi suradnici o njemu imaju samo riječi hvale. Na primjer, tajnik zagrebačkog DPH Mate Kukavica nam je rekao:

– Dao bog da je Sesar kandidat za predsjednika uprave našeg kluba, to bi bilo kao da smo Messija doveli u upravu.

Na čemu to temeljite, pitali smo.

– Ne samo radi njegova životopisa i karijere, nego ga odlično poznam i kao osobu, stručnog i sposobnog i velikog navijača!

Autor: Slobodna Dalmacija
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});