fbpx

Borac predstavio dresove za novu sezonu

Autor: ScSport.ba

BANJA LUKA - U Trofejnoj sali nogometnog kluba Borac, danas je upriličena promocija dresova i opreme za sezonu 2019/2020. Juventa sport, sponzor Banjalučana iz prethodne sezone, i u novoj brinuće o nogometašima Borca svih kategorija.

Španjolski brend sportske opreme Kelme široko je prisutan na svjetskom tržištu dugi niz godina. Ova kompanija posvećena je proizvodnji i distribuciji sportske opreme i obuće, sa posebnim akcentom na ekipnim sportovima, posebno nogomet i futsal uz posvećenost praćenju modnih trendova. Dresovi Borca izrađeni su od kvalitetnih materijala, a dizajn prati trendove u kreiranju sportske odjeće.

U opticaju su dvije garniture dresova. Crveno plava kombinacija na kojoj se u gornjem lijevom uglu nalazi grb Borca, a na prsima je istaknuto ime generalnog sponzora Prointera. Zastava Republike Srpske istaknuta je na poleđini u gornjem centralnom dijelu ispod koje je prezime igrača sa brojem, a o dizajnu tipografije odlučivali su navijači kluba. Druga garnitura je u bijeloj boji sa crvenim i zlatno žutim detaljima što je predstavljeno kao prelazno rješenje a finalna bijela garnitura dolazi na jesen.

Juniori Omladinske škole Borca predstavili su obje garniture dresova i prateću opremu.

 

Autor: ScSport.ba

ZADNJE VIJESTI