fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Brazil dobio Srbiju i vjerojatno eliminirao

Autor: Dnevno.ba

BERLIN - Rukometaši Srbije poraženi su od Brazila 22:24 u Berlinu, u trećem kolu Skupine A Svjetskog prvenstva u Njemačkoj i Danskoj.

Ključni dvoboj za obje reprezentacije kako bi zadržale šanse za daljnji plasman pripao je Brazilu zahvaljujući nerezonskim greškama bekova Srbije u prijelomnim trenucima dvoboja.

Najefikasniji su u momčadi Srbije sa po pet golova bili Radivojević i Marsenić, četiri je dao Nemanja Ilić (dva sa sedmerca), a kod Brazilaca je pet golova dao Josee Toledo, a po četiri Cyufa, Borges i Langard.

U napadu Srbije tijekom prvog poluvremena nije funkcioniralo skoro ništa, dok je vratar Brazila bilježio čudesne obrane.

Srbija je nizala greške u predaji lopte, bilo je i nervoze što se moglo vidjeti po broju tehničkih grešaka, a Brazilci su pritiskali i flasterima.

Povrh svega, momci u žutim dresovima su imali i šest golova prednosti, dok je Srbija za prva 22-23 minuta dala samo šest golova.

Od tog trenutka do završnice se razigrao Mijailo Marsenić, Bogdan Radivojević je dobro istrčao nekoliko puta i poslije jedne kontre na pola minuta do poluvremena je četvrtim golom smanjio zaostatak za Brazilom na 14:11.

Brazilci su održavali prednost, a Srbiju je u igri držao Dejan Milosavljev sjajnim obranama. Skidao je i zicere Brazilcima, a poslije isključenja Texeire na pragu posljednjih deset minuta, Srbija uspjeva prići na samo gol zaostatka 22:21.

Ipak, stara boljka u napadu se nastavila, bekovi nisu preuzimali odgovornost, a krila nisu tražila. Za to vrijeme, Marsenić je na pivotu često bio odsječen i “hranio se” odbicima.

Kada je u posljednja dva minuta isključen Pušica Brazil je imao gol više, igrača više i napad. Usprkos tome, Srbija je uspjela održati priključak, ali je sve dvojbe u vezi s pobjednikom otklonio Langard pogotkom za 24:22.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});