fbpx

BRUTALAN ODGOVOR S POLJUDA NA PROVOKACIJU BBB-a: Narugali se HNS-u i Zdravku Mamiću

Autor: Dnevno.ba

ZAGREB - Sezona Prve HNL je gotova, ali prepucavanja na relaciji Split – Zagreb, odnosno Hajduk – Dinamo – HNS, ne prestaju. Ovaj put je provokativnu poruku poslala udruga Naš Hajduk, koja je inače vlasnik 24,53 posto dionica Hajduka i udruga koja okuplja navijače Hajduka.

Naš Hajduk je odgovorio Bad Blue Boysima na provokativne poruke koje su navijači Dinama podigli na posljednjem ovosezonskom derbiju protiv Hajduka na Maksimiru.

Podsjećamo, BBB je na Sjeveru digao transparente s prerađenim stihovima popularnog repera Vojka V.

“Kako to? Možda je Mamić”, “Kako to? Možda su suci” i naposljetku: “Možda je Naš Hajduk. Je l’ moguće da netko vas sabotira?”, bile su poruke kojima su Boysi provocirali Splićane.

Nešto kasnije stigao je odgovor Našeg Hajduka. Povod im je bila rečenica “Oka Sokolova” Marija Strahonje, koji je ustvrdio kako su drugi i treći gol Dinama u pobjedu 3:1 protiv Hajduka, bili neregularni.

“Kako to? Kako to?” Ovako. (Za one sa žaračem u dupetu.)”, tako je Naš Hajduk odgovorio BBB-u.

Ako nekome nije jasno na što su aludirali, podsjetit ćemo. Dakle, podsjetili su na izjavu Zdravka Mamića otprije nekoliko godina, kada je na jednoj konferenciji za novinare izjavio kako on ne bi “napravio ono što i Hrvoje Maleš taman da mu stave žarač u dupe”.

 

Isto tako, podsjećamo kako je krajem 2011. godine tadašnji šef Hajduka, Hrvoje Maleš, raskrinkao sudačku organizaciju čiji su čelnici od njega tražili novac kako bi Hajduk imao pošteno suđenje, a nakon što je ta afera izbila u javnosti, Zdravko Mamić poručio je kako on to nikad ne bi učinio.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI