fbpx
Foto: Fena/Filip Kožul

Bubalo: Želimo pobjedu u posljednjoj utakmici pred našim navijačima ove sezone

Autor: Fena

U 32. kolu Premijer lige BiH sastaju se NK Široki Brijeg i FK Sloga Doboj, a susret je na rasporedu u nedjelju s početkom u 17 sati. U drugom dijelu sezone Široki Brijeg je odigrao 12 utakmica i ostvario dvije pobjede i tri neriješena rezultata.

Pomoćni trener Širokog Brijega Stanko Bubalo naglasio je kako će se njegova momčad boriti dok ima nade za Europu.

– Možda sam malo i dosadio s tom pričom, ali puno toga nije išlo u drugom dijelu sezone. Došle su ove dvije posljednje utakmice i moramo dati sve od sebe da odigramo što kvalitetnije za sebe i za naš klub. Ovo je posljednja utakmica u sezoni pred našim navijačima i želimo ostvariti pobjedu. Momčad dobro radi na treninzima i drago mi je da su se vratili Božo Musa i Bože Vukoja. Svi igrači su zdravi i spremni, a cijela naša momčad je svjesna važnosti ove utakmice. Mi ćemo se boriti, dok god ima nade za plasman u Europu. Prvo ćemo protiv Sloge dati sve od sebe da pobijedimo i onda vidjeti hoće li se sezona okončati u našu korist – rekao je Bubalo.

Naglasio je kako žele ući žestoko u ovaj susret i da će tražiti brzi pogodak.

– Mi ćemo krenuti ofenzivno od prve minute i nametnuti svoj ritam. Na taj način želimo se prikazati u najboljem svjetlu na posljednjoj pred našim navijačima ove sezone – naglasio je pomoćni trener Širokog Brijega.

Branič Ilija Mašić istaknuo je da su igrači svjesni rezultata koji u drugom dijelu nisu bili dobri i da zbog toga Široki Brijeg ovisi o drugim rezultatima, ali da će dati sve od sebe da sezonu okončaju pozitivno.

– Ovo je sada nakon dugo vremena razdoblje kada ne ovisimo samo o sebi, pa je malo nezgodno razmišljati samo o našoj momčadi. Činjenica je da ovisimo o ishodu utakmice između Željezničara i Posušje i nekim drugim utakmicama do kraja. To sve nam je u podsvijesti, ali mi se moramo koncentrirati na svoju igru. Mislim da ovaj tjedan radimo jako dobro i osjećamo jako dobru energiju. Na ovoj utakmici protiv Sloge ćemo dati sve od sebe za pobjedu. Još uvijek je sve otvoreno i imamo realne izglede za plasman u Europu – kazao je Mašić.

Dodao je da su igrači motivirani u nedjelju protiv Sloge pokazati da i dalje mogu odigrati kvalitetnu utakmicu.

– Da nam je netko ponudio na jesen ovu situaciju u kojoj imamo realne izglede za Europu, svi bismo to prihvatili. Nažalost, nakon dobrog prvog dijela sezone nismo uspjeli u drugom ispratiti tu energiju i sve što nas je krasilo. Međutim, ja mislim da su se mnoge nesretne okolnosti dogodile u nekim utakmicama. Ne možemo reći da nismo u tim utakmicama bili dobri i zaslužili bodove. Sve one male sreće koje smo imali u prvom dijelu sezone, sada u drugom dijelu se vraćaju u negativnom obliku. Međutim, još uvijek sam siguran da možemo nešto napraviti. Želimo odigrati dobro zadnju utakmicu pred našim navijačima i pobjedom se odužiti za podršku koju nam daju kroz cijelu sezonu – kazao je Mašić.

Glavni sudac ove utakmice bit će Admir Musić iz Sarajeva.

 

Autor: Fena

ZADNJE VIJESTI