fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Burić pobjedu posvetio navijačima, Bjelica i nakon poraza – Dinamo je bio bolji

Autor: HTV

SPLIT - "Ova pobjeda ide svim istinskim navijačima Hajduka koji su se iz Osijeka vraćali tužni i razočarani", rekao je trener Hajduka Damir Burić nakon pobjede u derbiju nad Dinamom.

Hajduk je slavio golom Bassela Jradija u 56. minuti. Prvi je to prvenstveni poraz Dinama, koji je dominirao u prvom dijelu, ali je bio i posve nadigran u drugom dijelu.

“Naš je plan bio ono što je Dinamo napravio u prvom dijelu, visoki pritisak. Našli smo neke putove, znam da gosti imaju kvalitetu, ali mi smo s puno hrabrosti i agresivnosti zaslužili ovu veliku pobjedu. Ovo što smo pokazali danas će nas držati duže vrijeme”, rekao je Burić.

“Ovo su lipi momenti. Ova pobjeda ide svim istinskim navijačima Hajduka, koji pate s nama i iz Osijeka su se vraćali tužni i razočarani. Danas smo svi uživali u pravom ambijentu i utakmici, sretni smo zbog njih i nas”, dodao je strateg vodeće momčadi HNL-a.

Trener Dinama Nenad Bjelica čestitao je Hajduku na pobjedi.

“Mislim da smo gledali utakmicu s jako puno emocija i puno nervoze. Naravno, kad se igra derbi uvijek je tako. U ovoj je utakmici u prvom dijelu Dinamo bio apsolutno bolji i imao nekoliko jako dobrih situacija za pogodak. Nažalost nismo na odmor otišli s prednošću i znali smo u drugom dijelu, odnosno cijelu utakmicu, da je najveća šansa da nas Hajduk ugrozi iz nekog prekida. To se i dogodilo”, rekao je Bjelica.

“Nismo bili dovoljno koncentrirani i nakon 60-ak minuta bez ikakve opasnosti s njihove strane primili smo taj zgoditak. Uz pomoć publike utakmica se mijenja. Unatoč tome imali smo dvije prigodne do kraja, Oršić i Gavranović, nismo uspjeli to realizirati. Kad ne zabiješ iz 6-7 dobrih situacija, onda gubiš utakmicu. Mislim da smo bili bolja momčad i da smo više pokazali, ali kako to često biva u nogometu – ne pobjeđuje uvijek bolja momčad”, zaključio je Bjelica.

Autor: HTV
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});